usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Llenties guisades amb sofregit de tomàquet, ceba, xoriç i llorer
Llom a la planxa amb enciam, pastanaga i blat de moro
Poma

VALLDOREIX

Llenties guisades amb xoriço
Hamburguesa a la planxa i amanida verda
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Recollida de roba"

Roba Amiga - Campanya de recollida de roba
> dilluns 12 de març
Roba Amiga - Campanya de recollida de roba

Benvolgudes/ts:

Sota el títol: "Un món sostenible" les Jornades Culturals d'enguany tracten de la cura de l'entorn, el medi ambient, la gestió dels residus i el consum racional.

La millor forma de crear un món sostenible es començar per allò que tenim més a prop, per aquest motiu hem pensat que pot ser motivador per alumnes i famílies fer una campanya de recollida de roba.

Una de les organitzacions que participarà a les Jornades Culturals és Solidança , entitat sense afany de lucre que forma part del programa Roba Amiga. Solidança ens facilitarà uns contenidors per a què, durant el mesos de març i abril, hi desem tota aquella roba que pot ser reutilitzada. Us adjunto la informació que ens ha facilitat Solidança per entendre quin és el procés de reciclatge.

Esperant que aquesta iniciativa sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

Juan Carlos Hernando
Director

ROBA AMIGA - PROCÉS DE RECICLATGE
Apreciadas/os:

Bajo el título: "Un mundo sostenible" las Jornadas Culturales de este año tratan del cuidado del entorno, el medio ambiente, la gestión de los residuos y el consumo racional.

La mejor forma de crear un mundo sostenible es empezar por lo que tenemos más cerca, por lo que hemos pensado que puede ser motivador para alumnos y familias hacer una campaña de recogida de ropa.

Una de las organizaciones que participará en las Jornadas Culturales es Solidança, entidad sin ánimo de lucro que forma parte del programa Roba Amiga. Solidança nos facilitará unos contenedores para que, durante el meses de marzo y abril, guardemos toda aquella ropa que puede ser reutilizada. Os adjunto la información que nos ha facilitado Solidança para entender cuál es el proceso de reciclaje.

Esperando que esta iniciativa sea de vuestro interés, recibid un cordial saludo.

Juan Carlos Hernando
Director

ROBA AMIGA - PROCESO DE RECICLAJE

|