usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Espaguetis amb carn
Filet de lluç a l'andalusa amb enciam, pastanaga i tomàquet
Poma

VALLDOREIX

Espirals de colors amb carn trinxada
Filet de lluç a la marinera amb amanida d'enciam, pastanaga i olives
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Convivència de mares"

Diada de mares  La Farga
> dissabte 25 de novembre
Diada de mares La Farga

Benvolgudes mares,

Dins del pla de formació que el col·legi té dissenyat per a les mares de La Farga, us oferim la possibilitat de participar d'una trobada en la que, en un ambient distés, intercanviant experiències personals, podem assolir nous recursos per a l’educació dels nostres fills.

Dia:  Dissabte, 25 de novembre

Lloc: Escola Infantil La Farga

Horari:  de 9:30h. a 17:00h.

Preu: 25 euros


PROGRAMA

9.45h.  Santa Missa

10.15h.  Cafè benvinguda

11.00h. La Comunicació en el matrimoni: condició prèvia per educar a càrrec de J.M. Contreras, Consultor de formació de directius i expert en comunicació en les relacions interpersonals.

14.30h. Dinar

16.00h. Tallers diferent dirigits a mares segons les edats dels vostres fills. Us podeu apuntar al fer la inscripció.

Taller 1 Mare ensenya´m a pregar. Dirigit a mares de 3er de primària.

Taller 2 Alternatives a les pantalles. A càrreg d'Artencurs. Dirigit a mares d'Educació infantil.

Taller 3 Educar el teu fill dins d'un món tecnològic. A càrrec de la Sra. Anna Pons (especialitzada en l'orientació a pares en Noves tecnologies). Dirigits a mares d'Educació Primària

Taller 4 Educar adolescents en l'ús de les tecnologies i xarxes socials. A càrrec de la Sra. Carme Padilla (periodista). Dirigits a mares d'Educació Secundària i Batxillerat

17.00h. Cloenda

Us agrairíem que, per a una millor organització, feu la inscripció a través del formulari, per a qualsevol dubte o aclariment, dirigiu-vos a Anna Castán ([email protected]), o per telèfon 93 674 97 97.


Apreciadas madres: 

Dentro del plan de formación que el colegio tiene diseñado para las madres de La Farga, os ofrecemos la posibilidad de participar en una convivencia, en la que, en un ambiente distendido, intercambiando experiencias personales, podamos alcanzar nuevos recursos para la educación de nuestros hijos.

Día: Sábado, 25 de noviembre

Lugar: Escuela Infantil La Farga

Horario: de 9:30 a 17:00h

Precio: 25 euros

PROGRAMA

9.45h.  Santa Misa

10.15h.  Café bienvenida

11.00h. La Comunicación en el matrimonio: condición previa para educar a cargo de J.M. Contreras, Consultor de formación de directivos y experto en comunicación en las relaciones interpersonales.

14.30h. Comida

16.00h. Talleres diferentes dirigidos a madres según las edades de vuestros hijos. Os podéis apuntar al hacer la inscripción.

Taller 1 Madre enséname a rezar. Dirigido a madres de 3º de primaria.

Taller 2 Alternativas a las pantallas. A cargo de Artencurs. Dirigido a madres de Educación infantil.

Taller 3 Educar a tú hijo dentro de un mundo tecnológico. A cargo de la Sra. Anna Pons (especializada en la orientación a padres en Nuevas tecnologías). Dirigido a madres de Educación Primaria

Taller 4 Educar adolescentes en el uso de las tecnologías y redes sociales.  A cargo de la Sra. Carme Padilla (periodista). Dirigido a madres de Educación Secundaria y Bachillerato

17.00h. Fin de la sesión

Os agradeceríamos que, para una mejor organización, hicierais la inscripción mediante el formulario si tenéis cualquier duda, os podéis dirigir a Anna Castán ([email protected]), o por teléfono 93 674 97 97.

 |