usuari 
passwd 
        

VALLDOREIX

Fideus a la cassola amb costella de porc
Filet de peix a l'andalusa
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Salut Bucodental"

Revisió Bucodental - 4t de Primària
> dilluns 13 de novembre
Revisió Bucodental - 4t de Primària

Benvolguts amics,


Les Autoritats Sanitàries de la Generalitat de Catalunya volen assegurar que tota la població infantil tingui una adequada salut bucodental.

Us comuniquem que l'odontòleg del C.A.P. de Sant Cugat del Vallès visitarà al vostre fill de 4t de Primària per efectuar una revisió dental els dilluns 13 de novembre i 20 de novembre.

El dia de la revisió és molt important que el nen s'hagi raspallat prèviament les dents després d'esmorzar. Amb posterioritat rebreu un informe sobre el resultat d'aquesta revisió.

Agraït per la vostra col•laboració.


Cordialment,


Juan Carlos Hernando

Director


Apreciados padres:


Las Autoridades Sanitarias de la Generalitat de Catalunya desean asegurar que toda la población infantil tengan una salud buco-dental adecuada.

Os comunicamos que el odontólogo del C.A.P. de Sant Cugat del Vallès visitará a su hijo de 4º de Primaria para efectuarle una revisión dental los lunes 13 de noviembre y 20 de noviembre.

El día de la revisión, es muy importante que el niño se haya cepillado previamente los dientes después del desayuno. Posteriormente recibiréis un informe sobre los resultados de esta revisión.

Agradecido por vuestra colaboración.


Cordialmente,


Juan Carlos Hernando 

Director


|