usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Fira Matemàtica"

Fira Matemàtica - Cicle Mitjà
> dijous 16 de novembre
Fira Matemàtica - Cicle Mitjà

Benvolgudes famílies,

El proper dijous 16 de novembre tindrà lloc la tradicional fira matemàtica del Cicle Mitjà de primària. Un any més els alumnes de 4t de primària prepararan amb l’ajut dels seus professors unes activitats pels alumnes de 3r. Cada grup-classe prepararà unes activitats relacionades amb una de les unitats que treballem en el primer trimestre, hauran de redactar les normes de cada activitat de forma cooperativa i explicar als diferents grups de tercer en que consisteix i valorar el resultat dels companys.

Val a dir que els nois de 4t ja van gaudir d’aquesta activitat l’any passat, però ho van fer com a jugadors i aquest any tenen grans idees i força motivació!

Tot això amb la supervisió dels diferents professors del Cicle!

Moltes gràcies

David Taló

Coordinador del Cicle Mitjà

 Apreciadas familias,

El próximo jueves 16 de noviembre tendrá lugar la tradicional feria matemática del Ciclo Medio de primaria. Un año más los alumnos de 4º de primaria prepararán con la ayuda de sus profesores unas actividades para los alumnos de 3º. Cada grupo-clase preparará unas actividades relacionadas con una de las unidades que trabajamos en el primer trimestre, deberán redactar las normas de cada actividad de forma cooperativa y explicar a los diferentes grupos de tercero en que consiste y valorar el resultado de los compañeros.

Cabe decir que los chicos de 4º ya disfrutaron de esta actividad el año pasado, pero lo hicieron como jugadores y este año tienen grandes ideas y mucha motivación!

Todo ello con la supervisión de los diferentes profesores del Ciclo!

Muchas gracias

David Talón

Coordinador del Ciclo Medio

|