usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Cigrons o empedrat de mongetes
Cuixetes de pollastre al forn amb amanida
Taronja

VALLDOREIX

Crema de cigrons
Cuixetes de pollastre al forn
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Presentacions dels alumnes de Cicle Superior del 4 al 7 de juny"

Portafoli dels alumnes de
5è i 6è EPRI
> dilluns 4 de juny
Portafoli dels alumnes de 5è i 6è EPRIBenvolgudes famílies,

Us volem convidar a la presentació del portafoli del vostre fill. Ahir vam enviar un correu electrònic a tots els pares amb l'horari de presentació del vostre fill.

Segur que el tutor o el vostre propi fill us han explicat que és un portafoli, de tota manera us fem un breu resum:

És un àlbum digital on l'alumne evidència el seu aprenentatge. L'objectiu d'aquest projecte és documentar de manera reflexiva els èxits d'aprenentatge. L'alumne és el què decideix que aspectes vol incloure sobre els aprenentatges significatius que ha realitzat durant aquest curs, amb quin criteri els jutja, tria els diferents materials i quines reflexions realitza sobre aquests criteris.

Consisteix en dotar de sentit el treball dut a terme, a classe, facilitar la comunicació sobre el treball realitzat, relacionar el que s'ha après amb un context més ampli que les lliçons ensenyades a l'aula i promoure processos metacognitius.

Us volem fer partícips d'aquesta presentació davant la comunitat educativa els últims dies d'aquest curs. Són presentacions d'uns 15 minuts aproximadament per alumne.

El dia de la presentació del vostre fill  amb una mica d'antelació a recepció us estarà esperant un alumne que us acompanyarà a la sala on tindrà lloc l'esdeveniment.

Esperem comptar amb la vostra presència.

De cara a una gestió òptima d'aquest dia i a causa de l'atapeït calendari d’aquests dies, el dia i hora de la presentació del vostre fill no es pot canviar.

Una salutació,


Pablo Díaz Hevia

Coordinador Cicle superior

[email protected]
 

Apreciadas familias,

Os queremos invitar a la presentación del portafolio de vuestro hijo. Ayer enviamos un correo electrónico a todos los padres con el horario de presentación de vuestro hijo.

Seguro que el tutor o vuestro propio hijo os han explicado que es un portafolio, de todas formas os hacemos un breve resumen:

Es un álbum digital donde el alumno evidencia su aprendizaje. El objetivo de este proyecto es documentar de manera reflexiva los logros de aprendizaje. El alumno es el qué decide que aspectos quiere incluir sobre los aprendizajes significativos que ha realizado durante este curso, con qué criterio los juzga, elige los diferentes materiales y qué reflexiones realiza sobre estos criterios.

Consiste en dotar de sentido el trabajo llevado a cabo, en clase, facilitar la comunicación sobre el trabajo realizado, relacionar lo aprendido con un contexto más amplio que las lecciones enseñadas en el aula y promover procesos metacognitivos.

Os queremos hacer partícipes de esta presentación ante la comunidad educativa los últimos días de este curso. Son presentaciones de unos 15 minutos aproximadamente por alumno.

Una vez hayáis comprobado el día y la hora de la presentación de vuestro hijo en este documento, con un poco de antelación en recepción os estará esperando un alumno que os acompañará a la sala donde tendrá lugar el evento.

Esperamos contar con vuestra presencia.

De cara a una gestión óptima de este día y debido al apretado calendario de estos días, el día y hora de la presentación de vuestro hijo no se puede cambiar.

Un saludo,


Pablo Díaz Hevia

Coordinador Ciclo superior

[email protected]|