usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Llenties estofades
Llom a la planxa amb enciam
Gelat

VALLDOREIX

Llenties estofades
Hamburguesa amb enciam, pastanaga i olives
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Sant Jordi "

Sant Jordi - Venda de llibres
> divendres 20 de abril
Sant Jordi - Venda de llibres

Benvolguts amics,

Seguint una de les tradicions més arrelades a aquesta terra, el llibre en el dia de Sant Jordi, hem previst, en col•laboració amb la llibreria GARBI, organitzar, com en anys anteriors, una venda de llibres al Col•legi.

Així els vostres fills poden triar un llibre adequat a la seva edat i en sintonia amb els valors que la família i l'escola intentem transmetre'ls. D'aquesta manera, si us sembla oportú, ells mateixos podran ser protagonistes en l'elecció del seu propi llibre.

Aquest any la venda de llibres serà el divendres 20 d'abril.

Ens informen des de Garbí que els llibres per als alumnes de Primària tindran un preu mitjà entre 10€ i 20€, i els de Secundària i Batxillerat entre 15€ i 25€, també hi haurà llibres més econòmics , i per suposat faran un descompte del 10%. Seguint amb els objectius del col•legi, també estaran a la venda llibres en anglès.

També podeu passar-hi vosaltres personalment per a comprar llibres per als vostres fills o fins i tot per a vosaltres mateixos ja que hi hauran llibres per a pares i mares.

Cordialment,

Joan Carles Hernando
Director


Queridos amigos:

Siguiendo una de las tradiciones más arraigadas en esta tierra, el libro en el día de Sant Jordi, hemos previsto, en colaboración con la librería GARBI, organizar, como en años anteriores, una venta de libros en el Colegio.

Así vuestros hijos pueden elegir un libro adecuado a su edad y en sintonía con los valores que la familia y el colegio intentamos transmitirles. De este modo, si os parece oportuno, ellos mismos podrán ser protagonistas en la elección de su propio libro.

Este año la venta de libros la haremos el viernes 20 de abril.

Nos informan desde Garbí que los libros para los chicos de Primaria tendrán un precio medio entre 10€ y 20€, y los de Secundaria y Bachillerato entre 15€ y 25€, también habrá libros más económicos y por supuesto harán un descuento del 10%. Siguiendo con los objetivos del colegio, también estarán a la venta libros en inglés.

Además podéis pasar vosotros personalmente para comprar libros para vuestros hijos o para vosotros mismos, pues el stand también tendrá libros para los padres y madres.

Cordialmente.

Juan Carlos Hernando
Director|