usuari 
passwd 
        

març 2019

123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Miquel Garcia: Cal que els alumnes dominin els codis matemàtics i de llegües amb rigor i profunditat"

Curs de formació tècnica per a directius i coordinadors
23.04.2012
Curs de formació tècnica per a directius i coordinadors

El 19 d’abril va tenir lloc a La Farga Infantil la cloenda del curs sobre aspectes tècnics de direcció a càrrec de Miquel Garcia, director general de Centres del Departament d’Ensenyament, acompanyat per José Maria Valentí i Mònica Larruy.

El dijous 19 d’abril va tenir lloc a La Farga Infantil la cloenda del curs sobre aspectes tècnics de la direcció. Va cloure el curs Miquel Garcia, director general de Centres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, acompanyat per José Maria Valentí, Conseller Delegat de la Institució, i per Mònica Larruy, directora de La Farga Infantil.

El curs, que va començar el passat mes de novembre, ha permès aprofundir en els aspectes tècnics fonamentals per la direcció de les escoles, així com per conèixer les modificacions de les noves normatives. Els quaranta professionals que han participat en aquest curs, també han pogut descobrir tècniques comunicatives per aplicar en el seu futur.

A la cloenda del curs, Miquel Garcia va parlar del paper social de l’escola i va avançar algunes de les claus pedagògiques a aplicar en el futur en l’educació. I és que, s’ha de tenir en compte el nou paradigma en el qual estem emmarcats, una situació de crisi que responsabilitza encara més els professionals de la docència i, per descomptat, les famílies.

D’altra banda, el director general de Centres, va comentar que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat espera de l’escola una eficàcia i uns resultats acadèmics a l’alçada dels recursos que es reben. Així mateix, va assenyalar:  “cal que els alumnes dominin els codis matemàtics i de llengües amb rigor i profunditat”.


galeria de fotos
  • Curs de formació tècnica per a directius i coordinadors
|