usuari 
passwd 
        
CA | ES | EN
 

SEGUEIX-NOS

|

Els bons resultats acadèmics són un dels motius pels que les famílies trien l'educació diferenciada."

Vers l'excel·lència acadèmica
Informació
Vers l'excel·lència acadèmica

L'educació diferenciada no només pot ajudar a reduir el fracàs escolar, també millora el rendiment de l'alumnat.

L'educació diferenciada no només pot ajudar a reduir el fracàs escolar, també millora el rendiment de l'alumnat. Els bons resultats acadèmics són un dels motius pels que les famílies trien l'educació diferenciada.

Un estudi de la National Foundation for Educational Research sobre 3.000 High Schools d'Anglaterra i 370.000 alumnes, ja assenyalava que el rendiment acadèmic de les noies i els nois d'escoles estatals d'un sol sexe eren significativament millors que el de les escoles mixtes. No és casual, doncs, que l'Office for Standars in Education- òrgan consultiu oficial del Regne Unit- recomani la separació per sexes a les escoles per evitar les grans diferències educatives entre nois i noies.

Segons el Telegraph-el rotatiu més venut a la Gran Bretanya- els col·legis d'educació diferenciada obtenen molt millor resultat a les proves de Batxillerat que els d’ensenyament mixt.

Una cosa semblant passa en l'educació al Canadà, on més de la meitat dels vint centres d'ensenyament amb resultats acadèmics més brillants són exclusius per a nens o per a nenes.

L'Australian Council for Educational Research va arribar a unes conclusions similars després de realitzar una investigació en què van participar 370.000 alumnes. Segons aquest organisme independent, els alumnes educats en aules d'un sol sexe havien obtingut resultats acadèmics entre un 15% i un 22% millors que els que anaven a escoles mixtes.


|