usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Fideus a la cassola amb costella de porc
Filet de peix a l'andalusa
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Sota el lema 'Prepara els alumnes per als reptes del 2040', han combinat explicacions teòriques amb casos pràctics."

Prop de 300 professors al workshop Thinking to learn
Alumnes
11.11.2017
Prop de 300 professors al workshop Thinking to learn

La Farga ha acollit el workshop internacional "Thinking to learn" sobre metodologies d'aprenentatge, impartit per David Perkins i Robert Swartz, i organitzat per la Institució Familiar d'Educació i el CTT.

El workshop, organitzat per la Institució en col·laboració amb el Center for teaching thinking (CTT), es troba en el marc del projecte d'innovació pedagògica Aude!

Els ponents han estat el Dr. Swartz (Center for teaching Thinking, EEUU i Espanya) i el Dr. Perkins (Project Zero de la Universitat Harvard) que, sota el lema 'Prepara els alumnes per als reptes del 2040', han combinat explicacions teòriques amb casos pràctics que s'havien de resoldre en uns dossiers d'exercicis, i també s'han discutit les millors tècniques per assolir els objectius del taller.

Tots dos s'han alternat en un learning show centrat a mostrar al professorat com poden crear a les seves escoles "Cultures de pensament" que ajudin els alumnes a ser bons pensadors al llarg de les seves vides.

Si voleu, podeu trobar més informació al reportatge que ha fet cugat.cat a la seva pàgina web o a la pròpia web de "Thinking to learn".

Galeria de fotografies aquí


|