usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Arròs tres delicies
Llibrets de llom amb enciam
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Vine a les portes obertes el proper 24 de febrer de 10:30h a 13:30h."

La Farga Infantil aplica la metodologia Vess
Alumnes
12.01.2018
La Farga Infantil aplica la metodologia Vess

VESS (Vida Equilibrada amb Sentit i Saviesa) s’inspira en la metodologia Visible Thinking de Harvard i la pedagogia de Reggio Emilia i va néixer amb l'objectiu d'educar persones equilibrades i felices, que visquin amb sentit i saviesa

A l'etapa d'Educació Infantil, des d'aquest curs, comencen a aplicar el mètode VESS per crear cultures de pensament Visible Thinking a les aules. Institució incorpora aquesta metodologia del Projecte Zero de Harvard en el marc d'Aude! El mètode VESS és el resultat de més de vint anys de recerca en l'etapa d'educació infantil d'Edu1st, una organització amb seu a Miami (EEUU), pionera en l'aplicació a infantil de la metodologia Visible Thinking del Projecte Zero de la Universitat de Harvard. Segons David Perkins, co-fundador del projecte juntament amb Howard Gardner, "per aprendre a pensar cal materialitzar i monitoritzar el pensament. Per educar bons pensadors, convé fer-ho des de les primeres edats".

VESS incorpora les novetats que aporta la recerca en neuro-educació, psicologia i pedagogia. Des de ja fa uns anys, el professorat de la Institució a Infantil es forma en metodologies pedagògiques avançades i les aplica amb èxit a les seves aules, convertint l’aprenentatge en una gran aventura diària per a cada alumne i cada família. L’escola és, des del mes passat, un dels primers centres educatius de Catalunya que aplica el mètode VESS a les seves aules de Llar d’Infants i Infantil. 


Des de fa anys Institució ha integrat a les seves aules diverses metodologies i programes innovadors: aprenentatge cooperatiu, intel·ligències múltiples, habilitats emocionals, creativitat... La formació continuada del professorat, el treball en equip i la incorporació de nous avenços educatius són determinants de l'estil propi d'aquest centre.

Més info VESS


galeria de fotos
  • La Farga Infantil aplica la metodologia Vess
|