usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Mongeta verda i patata al vapor
Mandonguilles amb salsa i xampinyons
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El proper curs 2017-2018, línia de P3 en anglès"

All day long English Class
Alumnes
15.02.2017
All day long English Class

L’anglès ha de ser una llengua amiga i present a la vida quotidiana. Per aquest motiu, a La Farga hem deixat de veure aquesta llengua només com una assignatura per establir aquest idioma com a vehicle natural de comunicació diària a l’escola.

A La Farga som conscients que l’anglès té un paper fonamental en aquesta tasca d’aprenentatge i per això, des de Llar d’Infants, procurem que els nens i nenes creixin adaptant-se al vocabulari per facilitar l’assimilació i comprensió de la llengua estrangera mitjançant diferents projectes i rutines diàries.

Cadascuna de les unitats didàctiques es presenten amb diferents materials i es proposen activitats diverses, mitjançant les quals els nadons posen en pràctica el que han après jugant, cantant, etc.


Totes aquestes activitats es veuen recolzades per les RUTINES DE CLASSE: cada dia les mestres donen la benvinguda als seus alumnes (Corner Routine), canten i juguen amb objectes relacionats amb els aspectes treballats (The topic’s bag), escolten contes en anglès a la pissarra digital (Multimedia feature) i repeteixen i interioritzen el vocabulari (Practising and producing). 

Així, l’aprenentatge passa per tres fases: PRESENTAR - PRACTICAR –PRODUIR.

MÉS INFO PROJECTE ANGLÈS

|