usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Crema de cigrons
Cuixetes de pollastre al forn
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Tomorrow belongs to those who prepare for it!"

Formació de professorat amb Richard Gerver
Alumnes
24.11.2015
Formació de professorat amb Richard Gerver

Dissabte dia 21 les professores de La Farga Infantil, juntament amb el professorat d'altres escoles d' Institució, van assistir a unes jornades de formació a l'IESE.

Richard Gerver, un dels principals exponentes del corrent que aposta per la transformació del corrent Educatiu real, va parlar sobre "Tomorrow belongs to those who prepare for it"
Richard Gerver va destacar per la seva feina com a director de la Grange Primary School, escola del Regne Unit on va aconseguir implicar alumnes, docents i personal no docent per treballar junts en un projecte innovador que li va suposar el premi al Millor Director de l'Any 2005 (British National Teaching Awards).
És autor de dos aclamats best-sellers:"Crear hoy la escuela del mañana"(Ediciones SM) i "El Cambio: aprende a quererlo, aprende a liderarlo" (Editorial Conecta).  Les seves idees sobre innovació, lideratge i educació són úniques i han inspirat milers de persones arreu del món.
Ha treballat assessorant diferents governs i corporacions a nivell internacional com Google, UK Sport, Microsoft o Telefónica, entre d'altres.
Un ponent de luxe!|