usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Sopa de peix
Truita de patates amb amanida
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Inici d'Atrium
> dijous 4 de octubre
Inici d'Atrium

ATRIUM ja ha començat! 

Durant aquesta setmana ha començat Atrium per a tots els nens de P3, P4 i P5, i es va celebrar la festa dels Àngels de la Guarda estrenant la nova aula plena de llum, al costat del passadís de P4.

Als nens de P3, que comencem aquest any el programa Atrium, ens han donat una imatge amb la pregària de l'Àngel Custodi per portar-la a casa. També ens han donat la guia Atrium per als nostres pares.

Des de l'escola, esperem que tots hagueu rebut aquesta documentació a través del vostres fills. També podeu consultar el contingut de la guia a través del següent enllaç.

Accés a la guia de pares.¡HA COMENZADO ATRIUM

Durante esta semana ha comenzado Atrium para todos los niños de P3, P4 y P5, y hemos celebrado la fiesta de Los Ángeles de la Guarda estrenando la nueva aula llena de luz junto al pasillo de P4.

A los niños de P3, que empezamos este año el programa Atrium, nos han regalado una estampa con la oración del Ángel de la Guarda y nos la hemos llevado a casa. También nos han dado para nuestros padres la Guía Atrium para padres.

Desde el colegio esperamos que todos hayáis recibido esta documentación a través de vuestros hijos. Además podéis consultar el contenido de la Guía a través del siguiente enlace.

 Acceso web a la Guía para padres.|