usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Fideuà
Lluç a l'andalusa amb enciam, tomàquet i olives
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

una bona oportunitat per divertir-nos i fer amistat entre nosaltres. T'hi apuntes?"

Teatre per a pares i mares
19.10.2018
> divendres 19 de octubre ( 20:30 )
Teatre per a pares i mares

Volem seguir i tenir nous membres al grup de teatre de pares que vem iniciar el curs passat, amb l’ajuda de l’Oriol Alguersuari -actor, director de teatre i expert en formació teatral-, fent petites obres de teatre per representar a l’escola.


L'objectiu és oferir als nens una experiència teatral i introduir-los de manera natural en el món de la cultura. També serà una bona oportunitat per divertir-nos,  fer amistat entre nosaltres i aprendre estratègies teatrals que poden ajudar-nos en diferents àmbits professionals.
 
Ens reunirem dos cops al mes, divendres de 20.30 a 22.30h. a la sala d'actes de l'Escola Infantil, començarem amb un petit refrigeri i uns exercicis de dramatització. Seguidament, passarem a assajar l’obra que haguem decidit interpretar.

Quota mensual 10€/persona    15€/matrimoni 


 
 
El objetivo es ofrecer a los niños una experiéncia teatral e introducirlos de manera natural en el mundo de la cultura. También será una buena oportunida para divertirnos, cultivar la amistad entre nosotros y aprender estratégias teatrales que pueden ayudarnos en diferentes ambitos profesionales.

Nos reuniremos dos veces al mes, viernes de 20:30 a 22:30h. en el salón de actos de la Escuela infantil. Empezaremos con un pequeño refrigerio y unos ejercicios de dramatización. Seguidamente, ensayaremos la obra que hayamos decidido interpretar.

Quota mensual 10€/persona    15€/matrimonio