usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Crema de Carbassa i pastanaga
Croquetes de pernil amb enciam, tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Sessió dirigida a mares que volen aprofundir més."

Mares Atrium
> dimecres 10 de gener
Mares Atrium

MARES ATRIUM

El proper dimecres 10 de gener a les 15,30 hi haurá la presentació del Curs Básic d'Atrium a la Sala Aquarium.

Aquest curs está dirigit a totes les mares que desitgin acompanyar als seus fills en el camí de la fe. També te la intenció d'oferir una serie de reflexions i suggerencies pedagógiques que ens permeten conèixer millor als nostres nens i així ajudar-los a créixer com a persones felices.

El curs es realitzará en quatre sessions el primer dimecres de mes, de febrer a maig, de 15,30 a 16,30h.

Totes les mares que estigueu interesades a realitzar-lo, esteu convidades a la presentació on explicarem més detalladament el contingut i l'estructura del curs.

MADRES ATRIUM

El próximo miércoles 10 de enero a las 15,30 tendrá lugar la presentación del Curso Básico de Atrium en la Sala Aquarium.

Este curso está dirigido a aquellas madres que desean acompañar a sus hijos en el camino de la fe. Pretende también ofrecer una serie de reflexiones y sugerencias pedagógicas que nos permiten conocer mejor a nuestros niños y así ayudarles a crecer como personas felices.

El curso se realizará en cuatro sesiones el primer miércoles de mes de febrero a mayo, de 15,30 a 16,30h.

Todas las madres que estéis interesadas en realizarlo, estáis invitadas a la presentación donde explicaremos más detalladamente el contenido y la estructura del curso.
|