usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Fideus a la cassola amb costella de porc
Filet de peix a l'andalusa
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Si hi ha alguna novetat, us mantindrem informats a través dels mitjans de comunicació habituals (Pàgina Web, Twitter, ...)."

Vaga general
03.10.2017
Vaga general

Demà, 3 d'octubre, hi ha prevista una vaga general convocada per alguns sindicats i en paral·lel una aturada general a Catalunya.

Benvolgudes famílies,

Us informem que demà, 3 d'octubre, hi ha prevista una vaga general convocada per alguns sindicats i en paral·lel una aturada general a Catalunya convocada per la Taula per la Democràcia, entitat composta per diverses entitats socials, sindicals i empresarials. 

La nostra escola romandrà oberta, complint els serveis mínims establerts per la Generalitat de Catalunya, intentant que la jornada es desenvolupi amb la màxima normalitat i el professorat atendrà tots aquells alumnes que hi assisteixin. 

Per motius de prudència i seguretat  l’alumnat ha de venir a l’escola sense uniforme.

Les companyies de transport escolar ens han comunicat que oferiran el servei, però no poden garantir la total normalitat del mateix. 

Els FGC funcionaran amb serveis mínims  dels dies 3 al 13 d’octubre.   WEB FGC


Si hi ha alguna novetat al respecte us mantindrem informats a través dels canals de comunicació habituals.

Queridas familias,

Os informamos que mañana, 3 de octubre, está prevista una huelga general convocada por algunos sindicatos y en paralelo un paro general en Cataluña convocada por la Mesa por la Democracia, entidad compuesta por varias entidades sociales, sindicales y empresariales.

Nuestra escuela permanecerá abierta, cumpliendo los servicios mínimos establecidos por la Generalidad de Cataluña, intentando que la jornada se desarrolle con la máxima normalidad y el profesorado atenderá a todos aquellos alumnos que asistan.

Por motivos de prudencia y seguridad, el alumnado tiene que venir a la escuela sin uniforme.

Las compañías de transporte escolar nos han comunicado que ofrecerán el servicio, pero no pueden garantizar la total normalidad del mismo. 

Los FGC funcionarán con servicios mínimos de los días 3 al 13 de octubre.  WEB FGC 


Si hay alguna alguna novedad al respecto os mantendremos informados a través de los canales de comunicación habituales.galeria de fotos
  • Vaga general
|