usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

A l'escola infantil"

Taller d'oració per a mares
> dimecres 15 de novembre
Taller d'oració per a mares

Partint dels vostres suggeriments, hem modificat el format del recès mensual que fins ara hem estat oferint. Com sempre, aquesta activitat mensual consisteix a dedicar un temps a l'oració personal i a la reflexió sobre temes de vida cristiana. Són nombroses les referències a la família i a l'educació dels fills dins dels continguts de les xerrades i les meditacions que s'hi imparteixen.

Els tallers d'oració són un mitjà molt eficaç per a la formació espiritual.

Lloc: Oratori La Farga Infantil (C/ Nicaragua, 20)

Horari:  

1a Opció:

15:00 Cafè-testimoni: l'Anna Mara Cantó, que és una mare de La Farga, ens parlarà de com va descobrir els mitjans de formació cristiana que ofereix l'escola i com li han canviat la vida. (Sala Aquarium)

15:30 Xerrada catequética: Comunió dels Sants (Oratori)

15:50 Oració personal i individual 

16:10 Oració acompanyada pel sacerdot.

16:20 Benedicció


2a Opció: de 16:45 a 18:00


Partiendo de vuestras sugerencias, hemos modificado el formato del retiro mensual. Como siempre, esta actividad mensual consiste en dedicar un tiempo a la oración personal y a la reflexión sobre temas de vida cristiana. Son numerosas las referéncias a la família y a la educación de los hijos dentro de los contenidos de las charlar y las meditaciones que se imparten.

Lugar: Oratorio La Farga Infanitl (C/ Nicaragua, 20)

Horarios:

1a Opción: 

15:00 Café-testimonio: Anna Mara Cantó, madre de La Farga, nos hablará de como descubrió los medios de formación cristiana que ofrece el colegio y como le ha cambiado la vida. (Sala Aquarium)

15:30 Charla catequética: Comunión de los Santos (Oratori)

15:50 Oración personal e individual

16:10 Oración guiada por el sacerdote.

16:20 Benedicción.


2a Opción: 16:45 a 18:00


|