usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de pollastre amb pistons
Llonganissa amb patates fregides
Síndria

Arabell

Sopa de pollastre amb pistons
Llonganissa amb patates fregides
Síndria

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Prepareu-vos la propera promoció per l’any vinent ;)! "

Cel·lebració dels 25 anys. VIII Promoció G-74
Pares
04.12.2017
Cel·lebració dels 25 anys. VIII Promoció G-74

El 18 de novembre a l’Escola Arabell es va viure una trobada molt entranyable: les alumnes de la VIII promoció, G-74, van celebrar els 25 anys de la finalització dels seus estudis al col·legi.

Arabell Alumni, per tercer any consecutiu, va organitzar tots els detalls de la festa perquè les antigues alumnes gaudissin del dia i es tornessin a sentir com a casa.

La celebració va començar a les 11 del matí amb la il·lusió de retrobar-se alumnes i professores com la Mª Jesús, qui va ser tutora, i la Mª Josep Claramunt, professora de matemàtiques.

A continuació, la directora, la Isabel Traver, els va ensenyar el nou Edifici Infantil i van visitar les aules on van estudiar. Quins records!

A les 13:00 h es va celebrar una missa a l’oratori on algunes d’elles van fer la Primera Comunió.

A l’hora de dinar van poder parlar tranquil·lament i passar una estona molt agradable on les anècdotes de la promoció no van faltar. Més tard van veure un vídeo amb les fotos que les alumnes ens van fer arribar.

Arabell Alumni els vam explicar quines activitats estem duent a terme per animar-les a participar en la mesura que puguin, i entre totes crear sinergies i fer créixer aquest grup.  També van rebre una nota personalitzada de la Flora, professora de llatí, i unes emotives línies de la Pilar Ruiz, sotsdirectora en aquells anys.

En acabar la festa el col·legi les va obsequiar amb unes galetes personalitzades i boníssimes.

Moltes gràcies a totes per assistir i fer possible un dia inoblidable, ple d’emocions i records d’una etapa important de les vostres vides.

Prepareu-vos la propera promoció per l’any vinent ;)!


Montse Freixanet i Montse Díaz Perarire

Arabell Alumni


|