usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una eina que ajuda a preparar millor les preceptuacions i a fer-ne un bon seguiment"

Descarrega't l'app PRECEPTUACIO!
Pares
06.10.2015
Descarrega't l'app PRECEPTUACIO!

Les entrevistes amb la preceptora de cada fill o de cada filla són molt importants en el nostre model educatiu.

L’aplicació és una actualització de la que ja vam fer servir el curs passat: un bloc de notes que ens permet anotar abans de les entrevistes els punts més rellevants per comentar i després recordar quines han estat les metes proposades. La novetat és que a més a més dels fills de l’Escola Infantil, compteu també amb continguts per a tots els altres fills i filles en edat escolar.

Es suggereixen quatre àmbits diferents segons les edats. En cadascun d’aquests àmbits ens orienta sobre quines són les coses que es poden parlar. Després, podem anotar els objectius que ens hem proposat per a la pròxima entrevista.
Com que l’aplicació guarda l’historial, revisar les anotacions de les entrevistes anteriors ens permetrà fer un seguiment complet de les millores dels fills. 
Aquesta aplicació és una inciativa que, dins del projecte Institució 2.0, té la finalitat d’ajudar-nos a millorar la qualitat de la preceptuació.
AVÍS MOLT IMPORTANT
Si ja esteu fent servir aquesta aplicació, abans d’actualitzar-la convé que us envieu un email-backup amb tota la informació que teniu anotada (clicant a la icona de l’avió de la pàgina amb el llistat d'entrevistes), perquè no la podreu recuperar. Cal que repetiu el procés d'enviament amb cada fill.

 

Descàrrega de l’aplicació per a iPhone AQUÍ

Descàrrega de l’aplicació per a Android AQUÍ

Instruccions d'ús AQUÍ|