usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Llenties vegetals
Llom adobat a la planxa amb enciam
Poma

Arabell

Llenties vegetals
Llom adobat a la planxa amb enciam
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Trobareu els llistats per etapes sota el text de la noticia"

Llibres i material curs 15-16
Pares
06.07.2015
Llibres i material curs 15-16

Des del dia 6 al 31 de juliol, podreu accedir a la web de la llibreria i fer la reserva de llibres i material que necessiteu. Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la secretaria del col·legi de 9h a 14h.

Com cada any, us facilitem les llistes de llibres i material per al  proper curs. Com l’any passat la llibreria concertada pel col·legi és la llibreria Empúries, del Grup Troa de Girona, telèfon 972 20 34 29.


Trobareu els llistats per etapes sota el text de la noticia.


Des del dia 6 al 31 de juliol,  podreu accedir a la web de la llibreria des de l’enllaç  www.troa.es/troacolegios  (pestanya comanda de text, indicar província i col·legi) i fer la reserva de llibres i material que necessiteu. Aquesta web té els mateixos llistats que us hem donat. La reserva es fa marcant amb una “X” els llibres i material que es necessiti per a cada alumne i curs.


Per confirmar la reserva és necessari fer una bestreta de 50 € que us carregaran al número de compte que us demani la llibreria  i la resta de l’ import l’abonareu el dia de l’entrega  dels llibres i material.  La llibreria us aplicarà un descompte del 10% en la compra dels llibres de “preu lliure” (Primària i ESO ) i material, la resta de textos només tenen permès descomptar un 5%.


L’entrega dels llibres es farà a Terraferma els dies 2, 3 i 4 de setembre,  en horari de matí de 10h. a 14h. i de tarda de 17h. a 20.00 h. Amb la intenció de millorar el servei, hem assignat un dia per a cada família i el repartiment serà pel següent ordre alfabètic:  


Famílies amb cognom de la A a la F incloses, el dimecres dia 2.

Famílies amb cognom de la G a la O incloses, el dijous dia 3.

Famílies amb cognom de la P a la Z  incloses, el divendres dia 4.


Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la secretaria del col·legi  de 9h. a 14h.


Volem  informar-vos que aquest any els uniformes també es vendran al col·legi Terraferma amb la mateixa organització que la venda de llibres:  mateixos dies, horari i seguint l’ordre alfabètic, (tindreu emprovadors a la vostra disposició).


Aquests dies les compres d’uniformes al col·legi tindran un descompte especial. A més a més els uniformes els trobareu, durant  el curs, al mateix col·legi, amb una periodicitat mensual, els divendres de 17.00h a 18.00h. (ja rebreu el calendari a

l’inici de curs).


Per a qualsevol consulta podeu trucar al telèfon 687 395 479 (Sra. Àfrica).


Como cada año os facilitamos las listas de libros y material del próximo curso. Igual que el pasado curso la librería concertada por el colegio es la librería Empúries, del Grupo Troa con sede en Girona, teléfono 972 20 34 29.

 

Encontrareis los listados debajo el texto por etapas.

 

Del 6 al 31 de julio, podéis acceder a la web de la librería desde el enlace http://www.troa.es/troacolegios  (pestaña pedidos de texto, indicar provincia y colegio) y hacer la reserva de  libros y material que necesitéis. Esta web tiene los mismos listados que os facilitamos. La reserva se hace marcando con una “X” los libros y material que se necesiten para cada alumno y curso.

 

Para confirmar la reserva es necesaria una paga y señal de 50€ que os cargarán a un número de cuenta que os pedirá la librería, el resto del importe lo abonaréis el día de entrega de los libros y material.

 

La librería os aplicará un descuento del 10% en la compra de libros de “precio libre”  (Primaria y E.S.O.) y material, el resto de textos sólo tienen permitido descontar un 5%.

 

La entrega de los libros se hará en  Terraferma los días 2,3 y 4 de septiembre en horario de mañana de 10h a 14h., y de tarde de 17h a 20,00 h. Con la intención de mejorar el servicio, hemos asignado un día para cada familia, el reparto es por el siguiente orden alfabético:

 

Familias con apellido de la A a la F incluidas, el miércoles día 2.

Familias con apellido de la G a la O incluidas, el  jueves día 3.

Familias con apellido de la P a la Z  incluidas, el  viernes día 4.

 

Para cualquier aclaración podéis dirigiros a la secretaría del colegio en horario de 9 h. a 14 h.

 

Por otra parte informaros que este año los uniformes también se venderán en el colegio Terraferma con la misma organización que la venta de libros: mismos días, horario y siguiendo el orden alfabético, (tendréis probadores a vuestra disposición).

 

Estos días las compras de uniformes en el colegio tendrán un descuento especial.  Además los uniformes los encontrareis, durante todo el curso, en el mismo colegio, con una periodicidad  mensual, los viernes de 17h a 18h. (ya recibiréis el calendario al inicio del curso).

 

Para cualquier consulta podéis llamar al teléfono 687 395 479 (Sra. Àfrica).

 


  • Llibres i material curs 15-16
  • Llibres i material curs 15-16
  • Llibres i material curs 15-16
  • Llibres i material curs 15-16
  • Llibres i material curs 15-16
  • versio per a imprimir de Llibres i material curs 15-16
|