usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Formació contínua del professorat d'Arabell. "

El Programa Comenius
Alumni
14.02.2013
El Programa Comenius

El Programa Comenius té com a principal objectiu la millora de la qualitat de l'educació i per això facilita als professors la formació en un país europeu.

Es pretén que el professorat ampliï els seus coneixements, millori la seva pràctica a l'aula i adquireixi una visió més amplia de l'educació a Europa.

 

La Marta Figuera, professora d'anglès d'ESO, va participar en aquest programa l'estiu passat, entre el 12 i el 25 d'agost, concretament amb un curs de 64 hores a la Universitat de Kent, a Canterbury.  Amb el títol “Methodology and language for Secondary teachers”, es van tractar aspectes diversos com l'ús de la llengua, l'atenció a la diversitat, la motivació de l'alumnat o les intel·ligències múltiples. També es van desenvolupar activitats per millorar les diferents destreses lingüístiques com l'expressió oral, la comprensió lectora, la comprensió auditiva, l'expressió escrita i estratègies per fomentar l'autonomia en l'aprenentatge.

 

La valoració que en fa la Marta és molt positiva, ja que va ser una experiència enriquidora sobretot per a l'intercanvi d'experiències amb altres professors/es, provinents d'altres països de la Unió Europea i de la Xina.


|