usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Amb la música clàssica estimulem l'atenció, la creativitat i la sensibilitat dels nostres alumnes"

L'audició musical,
ara també a casa!
Alumnes
19.09.2014
L'audició musical, ara també a casa!

Amb aquesta activitat s'afavoreix l'estimulació de les diferents capacitats d'aprenentatge dels infants.

Ja que els sentits són les eines dels nens per aprendre, i el nostre projecte ens impulsa a treballar el desenvolupament de les capacitats de cada infant al màxim, els nostres alumnes d'educació infantil cada dia escolten, entre 2 i 5 minuts, una peça de música clàssica.

Aquesta estona dedicada a l'audició ajuda els nens a estar concentrats, tranquils i en silenci.

La freqüència de la música clàssica és diferent a la de la veu humana, i el fet de treballar l'oïda ajuda a captar els tons d'altres idiomes, i en facilita l'aprenentatge.

A més, estimula les capacitats lingüistíques dels infants.Cada audició s'escolta durant 15 dies, i abans de sentir-la, la mestra explica als alumnes el nom de l'autor i part de la seva biografia, el títol de la peça i el tipus de composició, i la situa en la seva epòca històrica.

Aquesta manera de treballar-ho ajuda al nen a adquirir uns petits coneixements que seràn el fonament de la seva cultura musical, i l'ajudaran a aprendre a estimar i gaudir de la música.Per poder treballar-ho a casa, l'escola envia la fitxa de cada audició.

Us fem saber que a partir de l'octubre podreu trobar al web la peça corresponent a la quinzena amb la seva fitxa tècnica. Esperem que us animi a gaudir amb els vostres fills de la música i a passar una estona ben agradable.

|