usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cardio&Power per a mares
> dimecres 19 de setembre
Cardio&Power per a mares

Un cop iniciades les activitats extraescolars dels vostres fills/es, volem continuar promoure l’activitat física regular per tal de donar-li la importància que realment té  i inculcar el seu hàbit per a millorar la qualitat de vida dels pares.

 

Per això, mares, us tornem a proposar l’activitat extraescolar «Cardio & Power», que consisteix a combinar, en cada sessió, activitats cardiovasculars (Aeròbic, zumba, iniciació al running, caminar,...) amb exercicis de força (GAC, pilates, abdominals, tonificació,...).

 

Aquesta activitat va destinada a totes les mares de l’Arabell i del Terraferma que vulgueu posar-vos en forma i divertir-vos. Es realitzarà els divendres de 15.30 a 16.20 hores amb la professora d’EF, Mireia Sosa, al gimnàs del col·legi Arabell a partir d’octubre.

Per tal es pugui duur a terme hi ha d’haver un nombre de mares interessades.

El seu cost serà de 20€/ mensuals i la inscripció es realitzarà en la secretaria del col·legi Arabell.

Atentament

Una vez iniciadas las actividades extraescolares de vuestros hijos/as, queremos continuar promoviendo  la actividad física regular para dar la importancia que realmente tiene e inculcar su hábito para  mejorar la calidad de vida de los padres.

Por eso, madres, os volvemos a proponer la actividad extraescolar «Cardio & Power», que consiste  en  combinar en cada sesión, actividades cardiovasculares (Aeróbic, zumba, iniciación al running, andar,...) con  ejercicios de fuerza  (GAC, pilates, abdominales, tonificación...).

Esta actividad va destinada a todas las madres del Arabell y del Terraferma que quieran ponerse en forma y divertirse. Se realizará los viernes de 15.30 a 16.20 h con la profesora de EF, Mireia Sosa, en el  gimnasio del colegio Arabell a partir de octubre.

Para que se pueda llevarse a cabo debe haber un mínimo  de madres interesadas.

Su precio  será de 20€/ mensuales y la inscripción se realizará en la secretaria del colegio Arabell.

Atentamente,


MIREIA SOSA

PROFESORA DE EF


|