usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Patata i mongeta verda al vapor
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Poma

Arabell

Patata i mongeta verda al vapor
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Comunicat important
> dijous 6 de setembre
Comunicat important

Benvolgudes famílies,

El proper dijous, 13 de setembre, les escoles Arabell i Teraferma finalitzaran les classes a les 15.00h perquè una part de la 18ª etapa de la Volta Ciclista a Espanya va des d'Almacelles fins a Alpicat i es tancarà la carretera que permet l'accés als col·legis. El dispositiu policial, segons ens han informat les autoritats competents, es durà a terme des de les 16.00h fins les 18.00h (com a mínim). Tanmateix, els Mossos han recomanat que prenem la mesura que us comuniquem.  El servei de transport s'avançarà i els autobusos iniciaran la ruta a les 15.00h. Seria convenient que aquells que accediu habitualment a l'escola amb vehicle propi per recollir als vostres fills us ajusteu també a aquest horari.  Aquell dia no podrem atendre el servei de permanència com és habitual.

Disculpeu les molèsties.

Direccció d’Arabell i Terraferma 

Queridas familias:

El próximo jueves, 13 de septiembre, las escuelas Arabell y Terraferma finalizarán las clases a las 15.00h porque la 18º etapa de la Vuelta Ciclista a España va desde Almacellas hasta Alpicat  y se cerrará la carretera que permite el acceso a los colegios. El dispositivo policial, según nos han informado las autoridades competentes, se llevará a cabo desde las 16.00h hasta las 18.00h (como mínimo). Asimismo, los Mossos nos han recomendado que tomemos la medida que nos comunican.

El servicio de transporte se avanzará y los autobuses iniciarán la ruta a las 15.00h. Sería conveniente que aquellos que accedéis habitualmente a la escuela con vehículos propios para recoger a vuestros hijos os ajustéis también a este horario.  Ese día no podremos atender el servicio de permanencia como es habitual.

Disculpad las molestias.

Dirección de Arabell y Terraferma  

|