usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de pistons amb pilotetes
Filet d’halibut al forn amb patates
Iogurt natural

Arabell

Sopa de pistons amb pilotetes
Filet d’halibut al forn amb patates
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Festival fi de curs
> divendres 1 de juny
Festival fi de curs


Benvolgudes famílies

Dissabte que ve 9 de juny tenim la festa de fi de curs de Llar, Infantil i Primària.

Els nens i nenes l'estan preparant amb molta il·lusió i esperem que gaudiu veient-los i apreciant el treball que hi ha darrere de cada actuació.

Som conscients que l'espai on es realitza no reuneix les condicions òptimes per veure-ho amb el major confort. Hem estudiat la possibilitat de fer-ho en una sala gran, de llogar tarima i fins i tot graderies. Cap d'aquestes opcions ha resultat,  bé per qüestions d'aforament limitat, per inadequació de l'espai donades les característiques del festival, bé per l’import econòmic.

Per tot això el festival és intencionadament àgil, perquè puguem seguir-lo de peu si fos el cas, cedint el lloc a les persones més grans. Amb tot, seguim estudiant possibilitats de millora.

Perquè tot surti molt bé, us demanarem respectar l'horari i algunes indicacions que apareixen a continuació:

Aparcament: en el pàrquing  d'autocars i en la pista gran(estarà senyalitzat).

18,30h Els nens i nenes de Llar i Infantil hauran d'estar a la seva aula  i es quedaran amb la tutora.

18,30h Les nenes de Primària han d'estar a les pistes. Es podrà accedir a les pistes per la tanca que comunica el pàrquing amb el pati.

Tots els que actuen han de venir de casa vestits amb la disfressa.

19,00h comença el festival.

Durant l'actuació, us podeu asseure a les cadires que hi haurà preparades o quedar-vos dempeus darrere de les files de cadires. Us demanem no entrar a la pista per fer fotos mentre actuen els nens i nenes.

Una vegada acabada l'actuació dels nens de Llar els podeu recollir en el punt de recollida a peu de pista (estarà indicat). Els nens i nenes de P3,P4 i P5 els recollireu al final de l’actuació final que faràn junts (P3,P4 i P5).

Durant el festival hi haurà bar i quan acabin totes les actuacions, uns pares i professores voluntàries vendran coca per recaptar fons per al projecte “Mare de Déu d'Infantil”.

Volem agrair per endavant la vostra comprensió i col·laboració perquè el dia del festival sigui una jornada festiva per a tots.
Apreciadas familias

El próximo sábado 9 de junio tenemos la fiesta de fin de curso de Llar, Infantil y Primaria.

Los niños y niñas la están preparando con mucha ilusión y esperamos que disfrutéis viéndolos y apreciando el trabajo que hay detrás de cada actuación.

Somos conscientes que el espacio donde se realiza no reúne las condiciones óptimas para verlo con el mayor confort. Hemos estudiado la posibilidad de hacerlo en una sala grande, de alquilar tarima e incluso gradas. Ninguna de estas opciones ha resultado,  bien por cuestiones de aforo limitado, por inadecuación del espacio dadas las características del festival, bien por importe económico.

Por todo ello el festival es intencionadamente ágil para que podamos seguirlo de pié si fuera el caso cediendo el sitio a las personas más mayores. Con todo, seguimos estudiando posibilidades de mejora.

Para que todo salga muy bien, os pediremos respetar el horario y algunas indicaciones que aparecen a continuación:


  • Aparcamiento: en el parking  de autocares y la pista grande(estará indicado).


  • 18,30h Los niños y niñas de Llar e Infantil tendrán que estar en su aula  y se quedarán con la tutora.


  • 18,30h Las niñas de Primaria tienen que estar en las pistas .Se podrá acceder a las pistas por la valla que comunica el parking con el patio.


  • Todos los que actúan tienen que venir de casa vestidos con el disfraz.


  • 19,00h comienza el festival.


  • Durante la actuación, os podéis sentar en las sillas que habrá preparadas o quedaros de pie detrás de las filas de sillas. Os pedimos no entrar en la pista para hacer fotos mientras actúan    los niños y niñas.


  • Una vez terminada la actuación de los niños de Llar los podéis recoger en el punto de recogida a pie de pista(estará indicado). Los niños y niñas de P3,P4 yP5 los recogeréis después de la actuación final que harán todos juntos(P3,P4 y P5).

Durante el festival habrá bar y cuando terminen todas las actuaciones unos padres y profesoras voluntarios venderán coca para recaudar fondos para el proyecto “Mare de Déu de Infantil”.

Gracias anticipadamente por vuestra comprensión y colaboración para que el día del festival sea una jornada festiva para todos.
Núria López

Directora


|