Publicacions

En aquest espai trobaràs diferents publicacions per estar al dia de les activitats d’Alumni i del col·legi:  revistes, fulletons amb els projectes més destacats, díptics… Tot a un sol click per si no vols perdre cap detall i estar ben informada de la nostra actualitat.

Revista final

Revista Montclar 2016

S’acosta un altre final de curs i tots ens disposem a fer un últim esforç per acabar amb èxit aquesta nova etapa. En aquests moments, els pares teniu l’oportunitat de fer veure als vostres fills i filles, que recolliran tot allò que han anat sembrant des del mes de setembre amb il·lusió i força de voluntat.
D’una banda, els alumnes d’Educació Infantil han passat per descobrir-se a ells, descobrir l’entorn que els envolta i assimilar hàbits i rutines que els faran més forts i lliures.

Revista Montclar 1415

Revista Montclar 2015

Montclar és una escola de famílies i per les famílies. L’educació, a banda de ser un conjunt de coneixements, procediments i habilitats que es van adquirint cada curs, es també conseqüència de la convivència entre els alumnes i les professores, de la relació amb les familíes i de la identificació amb l’ideari del centre. És a la família on un és estimat pel què és, es tracta d’un amor incondicional entre pares i fills, però sense oblidar que hem de fer créixer les potències, hem de lluitar contra els nostres afectes i hem d’aconseguir que la convivència sigui el més amorosa i positiva possible.

Revista Montclar1314

Revista Montclar 2014

La raó d’existir de Montclar és la transmissió de coneixements als alumnes per mitjà de la formació en valors. L’educació és molt més que coneixement, i per això és tan necessària en la societat actual. Aquest col·legi ha estat un lloc de trobada per enfortir a les famílies i formar-les davant dels canvis i reptes que la societat ens posa a diari.