videos-institucio

Concurs de vídeos per felicitar el Nadal

Institució convoca el I Concurs de vídeos per felicitar el Nadal. El vídeo premiat serà utilitzat com a felicitació del Nadal pels 15.000 pares i mares, 1.000 professionals de l’educació, 8.000 alumnes i 25.000 alumni de la Institució.

Els participants, que podran enviar el vídeo fins el proper 18 de desembre, tindran l’opció de participar en dues modalitats:

  • Individual: com a alumni, alumne actual o docent de qualsevol dels centres de la Institució.
  • En grup: alumnes, alumni o docents que participen en grup sense nombre mínim ni màxim d’integrants.

Els vídeos presentats hauran de tenir una durada màxima d’un minut i trenta segons, amb una temàtica relacionada amb l’esperit nadalenc, a més d’original -vídeo no presentat a altres concursos-. Es pot fer en català, castellà o anglès i per presentar el vídeo, el responsable haurà d’enviar un mail a [email protected] amb la següent informació:

  1. Enllaç al vídeo (Youtube o Vimeo).
  2. Breu descripció (màxim 300 caràcters).
  3. Nom i cognos, curs i centre escolar dels participants.

El guanyador del concurs es coneixerà el 20 de desembre i l’autor o autors podran escollir un projecte solidari, desenvolupat per entitats no lucratives amb les quals les escoles col·laboren de forma habitual, per destinar-li una aportació de 600€ a través de la Fundació Impuls.

Per a més informació, aquí podeu consultar les bases del concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>