usuari 
passwd 
        

abril 2019

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 

SEGUEIX-NOS

|

L’experiència forma part del “Programa Irlanda”, una experiència que facilita un coneixement i perfeccionament de l’anglès"

Aterratge a Irlanda!
14.04.2016
Aterratge a Irlanda!

15 alumnes de La Vall i Aixa i 20 nois de La Farga, LLaüt, Terraferma y Mestral, han marxat aquesta setmana a Irlanda.

Durant nou setmanes, alumnes de la Institució s’integren en col·legis de parla anglesa i conviuen amb famílies irlandeses. Els nois i noies que passen per aquesta experiència s’adapten al ritme de treball dels altres companys irlandesos i practiquen l’ idioma durant tot el dia, a totes les classes, realitzen els mateixos deures i exercicis dels seus nous companys i viuen tota una experiència enriquidora en la seva formació personal i acadèmica.

L’experiència forma part del “Programa Irlanda”, que facilita als alumnes que hi participen un coneixement i perfeccionament de l’anglès amb un sistema molt eficaç, pensat per alumnes amb un bon nivell acadèmic – especialment d’anglès- i un grau de maduresa adequat a la seva edat. És un programa exigent, on l’alumne a més d’estudiar i fer els deures dels col·legis irlandesos també ha de seguir la programació d’aquí amb algunes assignatures (Llengua espanyola i catalana, Matemàtiques, Coneixement del Medi...) per poder incorporar-se a la recta final del curs amb total garantia.


 


Els nois i noies tindran un tutor que els atendrà al llarg de tota la seva estada a Dublín i els farà un seguiment individualitzat per treballar les diferents assignatures i perfeccionar l’anglès. A més, compten amb el suport d’un grup de professors que els donen un recolzament més específic durant els primers dies, a mitjans i a finals de la seva estada. 


galeria de fotos
  • Aterratge a Irlanda!
|