usuari 
passwd 
        

juliol 2019

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Cinquanta anys no se celebren cada dia, en gaudirem i aprofitarem per reivindicar-nos com a entitat educativa singular."

Montserrat, tret de sortida de #50anysInstitució
06.06.2019
Montserrat, tret de sortida de #50anysInstitució

El proper curs 19-20 celebrem el 50è Aniversari de la Institució Familiar d'Educació, i per extensió, de totes les escoles.

Per això, s’han programat diverses activitats orientades a compartir l’alegria d’aquest aniversari amb tota la nostra comunitat educativa: famílies, docents, alumnes i alumni. El tret de sortida el donarem dissabte 28 de setembre amb una jornada de celebració i acció de gràcies a Montserrat.

Han passat cinquanta anys des que el 2 d’octubre de 1969 es va inaugurar La Farga, la primera escola de la Institució Familiar d’Educació i per això, que el proper curs celebrem el 50è aniversari. Per això, al llarg del proper curs escolar 2019-20 s’han programat diverses activitats orientades a compartir l’alegria d’aquest aniversari amb tots vosaltres.

Cinquanta anys no se celebren cada dia, en gaudirem i aprofitarem per reivindicar-nos com a entitat educativa singular, amb una llarga trajectòria i un futur encara per escriure. Estem convençuts que la nostra tasca educativa ha deixat, i seguirà deixant, una profunda petjada en milers de joves i les seves famílies. 

El tret de sortida el donarem dissabte 28 de setembre amb una jornada de celebració i acció de gràcies a Montserrat. Serà un dia ple d’activitats i amb una Missa al Santuari, a les 16h, com a acte central. I és que no hi ha millor manera d’agrair els cinquanta anys d’història d’una entitat com la nostra que oferint-ho a la Verge, en un escenari tan esplèndid com és el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat.

Us avancem alguns detalls de la Jornada perquè pugueu reservar la data! A la tornada de vacances us donarem més detalls:

Acte - Jornada d'acció de gràcies a la Mare de Déu de Montserrat pel 50è aniversari de la Institució
Dia - dissabte 28 de setembre de 2019
Lloc - Santuari de Montserrat
Com arribar? - busos des dels col·legis i cotxes particulars
Què fer? Algunes possibilitats:

- Romiatge caminant: pujar caminant des de Collbató fins al Santuari

- Adoració al Santíssim a la capella de la Dolorosa

Lectio Divina a la sala de la Façana a les 13h (durada aproximada 30'-45')

- Missa d'acció de gràcies (acte principal): al Santuari a les 16h 

Desplaçaments
Organitzarem el desplaçament en autocars des de la pròpia escola per facilitar la participació a les famílies que ho desitgin i així evitar les dificultats logístics i d’aparcament.

Volem que sigui una gran festa en companyia de família i amics!


|