usuari 
passwd 
        

juliol 2019

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

La nostra feina és la millor: ajudar a les persones a créixer i ser millors. És més una missió que una feina."

IV Jornada d'Identitat, Comunicació i Reputació
13.11.2018
IV Jornada d'Identitat, Comunicació i Reputació

Prop de 600 professors i famílies de la Institució van assistir dissabte 10 de novembre a la IV Jornada Identitat, Comunicació i Reputació que es va celebrar a l'IESE de Barcelona.

En el marc formatiu per al professorat que organitza cada any la Institució Familiar d’Educació, prop de 600 professors i famílies de la Institució van assistir a la Jornada sobre comunicació dels nostres col·legis a l'Aula Magna del Campus Nord de l'IESE de Barcelona .

La jornada formativa va constar de tres conferències impartides per:

  • Teresa Martínez, consellera celegada de la Institució Familiar d’Educació.
  • Arturo Gómez Quijano, Professor Associat de la Universidad Complutense Madrid (UCM). 
  • Miquel Rossy, director de branding a la Institució.

 Teresa Martínez oferí la primera conferència amb el títol La Institució, visionar el 2020, parlant sobre la importància del projecte de futur de la Institució i recordà als assistents que “cada família és única i així hem de tractar-la des del primer moment".

Arturo Gómez Quijano en la seva exposició sobre Comunicació personal: la tutoria familiar destacà que "la nostra feina és la millor: ajudar les persones a créixer i ser millors. És més una missió que una feina", dins d'aquesta relació que s'ha d'establir entre el col·legi, els professors, els alumnes i per descomptat les famílies. A més, dins de la comunicació, un dels aspectes més importants per l'Arturo Gómez Quijano és "escoltar: la comunicació és l'altre, és escoltar, és compartir, és connectar".

Miquel Rossy va concloure la jornada amb una conferència sobre el paper clau del professorat per al màrqueting educatiu. Amb la seva intervenció va voler ajudar als més de 500 docents assistents a la Jornada a entendre el rol de creadors de marca que tenen els docents a les escoles. Segons Rossy, "el branding escolar depèn directament de les persones que participen en tots els àmbits d'una escola".

Si voleu veure més fotos de la jornada, les podreu trobar aquí

|