usuari 
passwd 
        

juliol 2019

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Una beca del 100% per cursar el primer any del Grau en Química o Enginyeria Química a IQS"

Anton Marqués guanyador del concurs IQS
04.06.2018
Anton Marqués guanyador del concurs IQS

El passat 29 de maig, l'alumne de 1r de batxillerat Anton Marqués va resultar guanyador del 1r premi de la 4a edició del concurs "Aquí hi ha química" que organitza IQS.

El tàntal del telèfon mòbil, el sodi i potassi del sabó, el cobalt dels imants de la nevera, el níquel de les monedes, l'oxigen de l'aire que respirem… tots són elements químics que formen part de la taula periòdica i també del nostre dia a dia. Encara que no ens adonem, vivim envoltats de química, una ciència que té i tindrà un paper molt rellevant en la nova transformació del segle XXI. Aquest és el missatge que IQS i Covestro, una de les majors empreses de polímers del món, han transmès en la 4a edició del concurs ‘Aquí Hi ha Química.

El jurat, format per professors de IQS i per professionals de Covestro, va anunciar al guanyador d'aquesta edició, Antoni Marquès, alumne de 1r de Batxillerat de Turó, en un acte celebrat en les instal·lacions del centre universitari el 29 de maig. El vídeo de menys de tres minuts de durada  evidencia tots els elements que poden arribar a envoltar el dia d'una persona que viu a una ciutat. Tanmateix, presenta els elements i les reaccions químiques que existeixen en la nostra vida quotidiana icom la química ens ajuda a construir un món millor.

El projecte ha estat condecorat amb una beca del 100% per cursar el primer any del Grau en Química o Enginyeria Química a IQS i la possibilitat d'acollir-se a la Beca a l'Excel·lència per als següents cursos. Adam Aragonès, el professor que ha ajudat a l'alumne que ha rebut el primer premi, també ha estat guardonat amb un viatge per a dues persones als Estats Units i una visita personalitzada al Massachussetts Institute of Technology (MIT).galeria de fotos
  • Anton Marqués guanyador del concurs IQS
|