usuari 
passwd 
        

març 2019

123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Gràcies a la col·laboració de fruites Gavalda"

Cursa contra la Fam
18.05.2018
Cursa contra la Fam

El 18 de maig pròxim, la nostra escola participarà en la 21a edició de LA CURSA CONTRA LA FAM, promoguda per la Fundació Acció contra la Fam.

Cada any, des de ja fa 21 anys, La Cursa contra la Fam sensibilitza milers d’alumnes arreu del món sobre el problema delafam i de la desnutrició al món i els mobilitza per lluitar contra aquesta realitat gràcies a una cursa solidària.D’aquesta manera, permet que els nostres joves s’impliquin en una acció que servirà per ajudar les poblacions més desfavorides i els demostra que cadascun de nosaltres pot actuar i comprometre’s amb la lluita contra la fam sigui quina sigui la nostra edat o condició.

  • Un projecte solidari, pedagògic i esportiu que es desenvolupa en 2 moments clau

18 DE MAIG

LA CURSA CONTRA LA FAM

El dia de la cursa cada alumne ho farà tan bé com pugui.LA CURSA CONTRA LA FAM no és una competició. Es tracta d’un dia alegre i festiu en què predomina l’esperit de solidaritat i de cooperació.Cadascú correrà al seu ritme i s’instal·larà un sistema de control per comptabilitzar les voltes i el nombre de quilòmetres que aconsegueixin recórrer.

19 D'ABRIL

LA SESSIÓ DE SENSIBILITZACIÓ

Per tal d’explicar als alumnes el problema de la fam i de la desnutrició al món, es van organitzar xerrades de sensibilització a cada escola. Aquestes conferències van ser impartides per voluntaris i treballadors de l’organització i van ser l’ocasió per generar un debat i un intercanvi d’impressions amb els alumnes. Després d’aquestes xerrades, cada alumne buscarà patrocinadors en el seu entorn més pròxim. Aquests es comprometran a fer una petita donació monetària (0,50, 1, 2, 3… euros) per cada quilòmetre o volta que aconsegueixin recórrer el dia de la cursa.

 

Durant els 15 dies següents a La Cursa contra la Fam, cada alumne recol·lecta tots els donatius dels seus patrocinadors.Els patrocinadors es comprometen a multiplicar la seva promesa de donatiu pel nombre de km o voltes que hagi recorregut l’alumne/a el dia de la cursa.

És preferible fer les donacions en efectiu, que es recolliran a la secretaria de l'escola i s'entregarà la suma final a Acció contra la Fam, que s’encarregarà d’informar els participants sobre els resultats i l’ús i la destinació dels fons durant el curs escolar següent.

Per tal que aquesta cursa tingui èxit, us demanem que ens ajudeu:

- Animant els vostres fills/es a participar en aquest gran dia de mobilització contra la fam al món.

- Donant suport i animant els vostres fills en la cerca de patrocinadors.

- Ajudant l’establiment escolar a organitzar la cursa el pròxim divendres 18 de maig.

Us agraïm per endavant l’interès en aquest projecte i comptem amb el vostre suport!

Salutacions cordials

Imma Molas

Directora

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El próximo 18 de mayo, nuestro colegio participará en la 21a edición de LA CARRERA CONTRA EL HAMBRE, promovida por la Fundación Acción contra el Hambre.

Cada año, desde hace ya 21 años, La Carrera contra el Hambre sensibiliza a miles de alumnos en todo el mundo acerca del problema del hambre y de la desnutrición en el mundo, movilizándoles para luchar contra esta realidad gracias a una carrera solidaria. Permite así que nuestros jóvenes se impliquen en una acción que servirá para ayudar a las poblaciones más desfavorecidas demostrándoles que, cada uno de nosotros, puede actuar y comprometerse con la lucha contra el hambre cualquiera que sea nuestra edad o condición.

  • Un proyecto solidario, pedagógico y deportivo que se desarrolla en 2 momentos clave:

18 DE MAYO

LA CARRERA CONTRA EL HAMBRE

El día de la carrera cada alumno lo hará lo mejor posible. La CARRERACONTRA EL HAMBRE no es una competición, se trata de un día alegre y festivo en el que predomina el espíritu de solidaridad y de cooperación. Cada uno correrá a su ritmo y se instalará un sistema de control para contabilizar las vueltas y el número de kilómetros que consigan recorrer.

19 DE ABRIL

LA SESIÓN DE SENSIBILIZACIÓN

Para explicar a los alumnos el problema del hambre y de la desnutrición en el mundo, se organizarán charlas de sensibilización en cada colegio. Estas conferencias fueron impartidas por voluntarios y trabajadores de la organización y son una ocasión de generar un debate y un intercambio de impresiones con los alumnos. Después de estas charlas, cada alumno buscará patrocinadores en su entorno más cercano. Éstos, se comprometerán a hacer una pequeña donación monetaria (0’5, 1, 2, 3… euros) por cada kilómetro o vuelta que consigan recorrer el día de la Carrera.


Durante los 15 días siguientes a la Carrera contra el Hambre cada alumno recolecta todos los donativos de sus patrocinadores. Los patrocinadores se comprometen a multiplicar su promesa de donativo por el número de km o vueltas recorridas por el/la alumno/a el día de la carrera.


Es preferible realizar las donaciones en efectivo que se recogerán en la secretaría del colegio y se entregará la suma final a Acción contra el Hambre que se encargará de informar a los participantes acerca de los resultados y del uso y destino de los fondos durante el siguiente curso escolar. 

Para que esta carrera tenga éxito, os solicitamos que nos ayudéis:

- Animando a vuestros hijos a participar en este gran día de movilización contra el hambre en el mundo.

- Apoyando y animando a vuestros hijos en la búsqueda de patrocinadores.

- Ayudando al establecimiento escolar a organizar la carrera el próximo viernes 18 de mayo.

¡Os agradecemos de antemano el interés en este proyecto y contamos con vuestro apoyo!

Saludos cordiales


Imma Molas

Directora


|