usuari 
passwd 
        

juliol 2019

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Gran èxit a la segona trobada Alumni de totes les escoles de la Institució!"

Més de 50 assistents a la II Jornada Young Talent
19.11.2018
Més de 50 assistents a la II Jornada Young Talent

Dissabte 17 de novembre va tenir lloc a l’IESE l’acte Young Talent Alumni adreçat a tots els antics alumnes de les nostres escoles.

Aquesta activitat ha estat organitzada per Alumni Institució amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada i una oportunitat de formació per a millorar i créixer com a persones i com a professionals/estudiants. 

Pablo Maella oferí la primera conferència amb el títol Les claus de l’eficàcia individual, parlant sobre la importància de l’automotivació i sobretot de “buscar, trobar i donar-li un sentit superior a les ocupacions personals, que fara incrementar l’automotivació”. A més, Maella recordà als assistents que “el veritable repte és esdevenir la millor versió de nosaltres mateixos".

Alberto Ribera, en la seva exposició sobre Intel·ligència Emocional, destacà que "les respostes no les trobarem a la tecnología. La resposta està en entendre millor als éssers humans”.

Julia Prats va concloure la jornada amb una conferència sobre l’emprenedoria i la capacitat d'implementar solucions. Amb la seva ponència va voler ajudar als més de 50 assistents a la Jornada a entendre la importancia de la innovació i l’emprenedoria als joves d’avui dia.

L’IESE Business School, es considerada als rànquings de prestigi com el de Financial Times com la millor escola de negocis del món.

Esperem que hàgiu gaudit i aprofitat aquesta ocasió per retrobar-vos amb antics companys i aprendre d'aquests grans professionals. Moltes gràcies per la vostra participació i, fins a la propera!

Si voleu veure les fotos de la Jornada, podeu accedir a la galeria d'imatges aquí.

Estigueu atents a la nostra web i xarxes socials!


|