usuari 
passwd 
        

novembre 2018

1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 

SEGUEIX-NOS

|

El més important és què li estem aportant a la persona que rep el missatge, no només el contingut."

Més de 600 assistents a la Jornada de comunicació “Qui som”
22.01.2018
Més de 600 assistents a la Jornada de comunicació “Qui som”

Seguint les línies estratègiques del projecte Aude!, el dissabte 20 de gener es va celebrar a l’IESE la III Jornada Identitat, Comunicació i Reputació sobre la identitat cristiana dels col·legis de la Institució.

Dins del marc formatiu pel professorat que organitza cada any la Institució Familiar d’Educació, més de 600 professors i famílies de la Institució Familiar d’Educació van assistir a l’IESE de Barcelona a la Jornades sobre la Identitat Cristiana dels nostres col·legis.

Durant la jornada formativa, els assistents van poder gaudir de tres conferències a càrrec de:

  • Luis Romera, Catedràtic de Metafísica. Universitat Pontifícia de la Santa Creu de Roma i Prefecte d’Estudis de la Prelatura de l’Opus Dei.
  • Teresa Martínez, Consellera Delegada de la Institució Familiar d’Educació.
  • Juan Pablo Cannata, Professor de Sociologia de la Comunicació i Gestió del Discurs Públic. Universitat Austral. Argentina.

A la primera conferència oferida per Luis Romera, amb el títol “Principios para una educació cristiana”, el ponent recordà als assistents a la Jornada que “en primer lloc, la educació neix en la família”, a més de destacar que “en el fons el més important de la persona és la part humana”.

Teresa Martínez va fer la seva exposició sobre l’acompanyament a les famílies en el creixement dels seus fills que es fa als col·legis de la Institució, “on som conscients que cada família és diferent. Per tant hem de conèixer-la, implicar-nos-hi i ajudar-los en tot moment. Fer un acompanyament pares-professors-alumnes”.

Juan Pablo Cannata va cloure la jornada amb una conferència sobre com comunicar valors en la societat actual, una societat “on el centre de la comunicació és el destinatari: el més important és què li estem aportant a la persona que rep el missatge, no només el contingut”. 

Si voleu veure més fotos de la jornada, les podreu trobar aquí

|