usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Es faran dues sessions: la primera a les 17:00h i actuaran els alumnes de 3r i 4t de Primària i la segona a les 19:00h amb els de 5è i 6è."

Musical - MAR ENLLÀ!
> dimecres 13 de desembre
Musical - MAR ENLLÀ!

Estem preparant el musical d'aquest curs: “MAR ENLLÀ!” i en apropar-se la data de la representació, 13 de desembre, volem recordar-vos alguns aspectes organitzatius que són novetat aquest any i que suposen grans avantatges en seguretat i comoditat.

Benvolguts amics,

Aquest any, per primera vegada, la representació es farà al TEATRE AUDITORI de Sant Cugat. Està previst com altres anys fer dues sessions: la primera començarà a les 17:00h i actuaran els alumnes de 3r i 4t de Primària i la segona a les 19:00h amb l'actuació dels alumnes de 5è i 6è de Primària. Els alumnes de Secundària actuaran a les dues representacions.

Per tal de poder controlar l’accés i garantir una localitat a tots els assistents, serà necessari disposar d'una entrada numerada per accedir al TEATRE AUDITORI on es representarà el musical. Es posa a disposició de totes les famílies fins a tres entrades per cada alumne. El preu de cada entrada serà de 3€. Aquestes entrades es poden comprar a través de la Web del TEATRE AUDITORI (http://tasantcugat.cat/) o presencialment a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat (Plaça d' Octavià, 10 - 08172 Sant Cugat del Vallès). Per comprar aquestes entrades caldrà disposar d’un codi. Cada família de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària rebreu aquest codi per correu electrònic.

Les famílies d’altres cursos podeu sol·licitar el vostre codi enviant un correu a [email protected] indicant el nom i curs del vostre fill i per a quina sessió voleu les entrades: 17.00 o 19:00. Cada família pot comprar fins tres entrades per cada fill, alumne del Col·legi. Aquesta compra es pot fer a partir del dimecres 29 de novembre i fins al dimecres 6 de desembre. Des del dia 7 de desembre es podran comprar les entrades sobrants sense cap limitació ni necessitat de codi fins a completar l’aforament del TEATRE AUDITORI.

(Per a fer la compra a través del web del TEATRE AUDITORI, cal registrar-se)

Tingueu en compte que al comprar les vostres entrades podeu fer  l’elecció dels seients en funció de les disponibilitats en el moment de la compra: com més aviat la feu més possibilitats d’elecció tindreu.

Més endavant rebreu informació detallada tant de la dinàmica dels assajos, com de les indicacions a tenir en compte el dia de la representació. Per a qualsevol aclariment no dubte en posar-vos en contacte amb nosaltres ([email protected]).

Atentament,


Josep Rodríguez

Productor Executiu


Estimados amigos,

Como cada año, estamos preparando el musical de este curso: "MAR ADENTRO!" Y al acercarse la fecha de la representación, 13 de diciembre, queremos recordaros algunos aspectos organizativos que son una novedad este año y que suponen grandes ventajas en seguridad y comodidad de los asistentes.

Este año, por primera vez, la representación se hará en el TEATRO AUDITORI de Sant Cugat. Está previsto como otros años hacer dos sesiones: la primera comenzará a las 17: 00h y actuarán los alumnos de 3º y 4º de Primaria y la segunda a las 19: 00h con la actuación de los alumnos de 5º y 6º de Primaria.

Los alumnos de Secundaria actuarán en las dos representaciones.

Para poder controlar el acceso y garantizar una localidad a todos los asistentes, será necesario disponer de una entrada numerada para acceder al TEATRO AUDITORIO donde se representará el musical. Se pone a disposición de todas las familias hasta tres entradas por cada alumno. El precio de cada entrada será de 3€. Estas entradas se pueden comprar a través de la Web del TEATRO AUDITORIO (http://tasantcugat.cat/) o presencialmente en la Oficina de Turismo de Sant Cugat (Plaza d’Octavià, 10 - 08172 Sant Cugat del Vallès). Para comprar estas entradas será necesario disponer de un código. Cada familia de 3º, 4º, 5º y 6º de Primaria recibirá este código por correo electrónico.

Las familias de otros cursos podéis solicitar vuestro código enviando un correo a [email protected] indicando el nombre y curso de vuestro hijo y para qué sesión deseáis las entradas: 17.00 o 19:00. Cada familia puede comprar hasta tres entradas por cada hijo, alumno del Colegio. Esta compra se puede hacer a partir del miércoles 29 de noviembre y hasta el miércoles 6 de diciembre. Desde el día 7 de diciembre se podrán comprar las entradas sobrantes sin limitación ni necesidad de código hasta completar el aforo del TEATRO AUDITORIO.

(Para hacer la compra a través de la web del TEATRO AUDITORIO, hay que registrarse)

Tened en cuenta que al comprar vuestra entradas podéis hacer la elección de los asientos en función de las disponibilidades en el momento de la compra: cuanto antes la hagáis más posibilidades de elección tendréis.

Más adelante recibiréis información detallada tanto de la dinámica de los ensayos, como de las indicaciones a tener en cuenta el día de la representación. Para cualquier aclaración no dudéis en poneros en contacto con nosotros ([email protected]).

Atentamente,


José Rodríguez

Productor Ejecutivo|