usuari 
passwd 
        

maig 2019

12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

El consell d'administració de la Institució Familiar d’Educació ha nomenat Teresa Martínez Tomás com a consellera delegada. "

Teresa Martínez ocupa el càrrec de Consellera Delegada
25.07.2017
Teresa Martínez ocupa el càrrec de Consellera Delegada

A partir de l'1 de setembre, Teresa Martínez serà la nova Consellera Delegada de la Institució Familiar d'Educació

El consell d'administració de la Institució Familiar d’Educació ha nomenat Teresa Martínez Tomás com a consellera delegada a partir de l'1 de setembre en substitució de Josep Ma. Valentí, que es jubila desprès de prop de 40 anys vinculat a la Institució.

Teresa Martínez és llicenciada en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma deBarcelona (UAB) i màster d’Investigació en Ciències Socials per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Compta amb una dilatada experiència al capdavant de centres i institucions educatives. Ha estat directora de La Vall, membre de la comissió executiva de la lnstitució i vicepresidenta d'EASSE Europa.

Josep Maria Valentí

En acabar aquest curs escolar es produirà la jubilació de Josep Ma. Valentí després de 37 anys vinculat a la lnstitució. La seva ha estat una gran trajectòria que s'inicià a La Farga, prosseguí com a gerent de les escoles del Vallès; membre de la comissió executiva i finalment, els darrers 7 anys, ocupant el càrrec de conseller delegat.


Benvolgudes famílies i amics,
 
Com ja sabeu en acabar aquest curs em jubilo i no vull desaprofitar l’oportunitat per agrair-vos tots aquests anys que he tingut la sort de compartir amb tots vosaltres. Com recordareu, vaig començar com a professor i gerent als col·legis del Vallès i ​en els darrers anys ​exercint com a Conseller Delegat de la Institució.
 
En les diferents etapes he pogut treballar amb il·lusió per servir a moltes famílies i acompanyar-les en l'educació dels seus fills, que és el que realment m’ha omplert professionalment​ i personalment. Han estat anys plens de grans moments que hem sabut celebrar junts i hem comptat també amb alguns petits cops que han servit per refermar la nostra identitat i l’ambient familiar propi de la Institució. Gràcies pel vostre recolzament en tot moment.
 
Aquests darrers dies m’he adreçat als docents i a la resta dels​  professionals que formen la Institució en diverses ocasions, i sempre amb el mateix missatge d’agraïment i orgull de saber que la nostra entitat està en molt bones mans. Sabeu que Teresa Martínez conduirà la Institució durant ​els propers anys, juntament amb els altres membres de ​la Comissió Executiva, les directores i directors, i també tots i cada un dels nostres docents que demostren dia a dia la seva vàlua ​en entrar a l’aula.
 
Ara, és l'​hora de fer un punt i a part​ i cedir el testimoni a un equip d’extraordinaris professionals que pugen amb força. Sempre estaré a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.
 
Cordialment,
 
Josep Ma. Valentí
"

|