usuari 
passwd 
        

novembre 2018

1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 

SEGUEIX-NOS

|

Participar en aquestes competicions és una manera de promoure la ciència, la tecnologia, l'enginyeria... alhora que es fomenten valors. "

First Lego League i VEX Robotics Competition
16.02.2015
First Lego League i VEX Robotics Competition

El passat dissabte, 14 de febrer, alumnes de 3r, 4t d'ESO i 2n de Batxillerat van participar en dues competicions tecnològiques de prestigi en el món de la robòtica.


L'equip Kronos  (3r de l'ESO) i l'equip RTM (4rt de l'ESO) van participar a la First Lego League de Barcelona i van obtenir una meritòria posició! Cal destacar també el premi al "treball en equip" que va obtenir el grup RTM.

A més de participar a la First Lego League, un equip de 2n de Batxillerat va competir a la VEX Robotics Competition i es va classificar per passar a la final que se celebrarà a Barcelona el proper 8 de març.

Participar en aquestes competicions és una manera de promoure la ciència, la tecnologia, l'enginyeria... alhora que es fomenten valors com el treball en equip, la innovació, la creativitat i la cultura de l'esforç.

També és una manera de potenciar i impulsar les vocacions científico-tecnològiques entre les nostres alumnes ja que en aquest procés extraescolar d'aprenentatge s'afavoreix el descobriment i l'entusiasme per la ciència i la tecnologia a partir de reptes que han de resoldre les alumnes, ja sigui programant un robot o cercant informació sobre un determinat tema al qual han d'aportar diferents solucions.

Tot aquest treball extraordinari i extracurricular desenvolupa o reforça les habilitats de treball en equip i també reforça l'autoestima, la confiança i la satisfacció de posar-se davant d'un tribunal per superar diferents proves, superar nervis, desenvolupar la iniciativa....


Àlbum de fotos LEGO: Aquí

Àlbum de fotos VEX: Aquí

galeria de fotos
  • First Lego League i VEX Robotics Competition
|