usuari 
passwd 
        

juliol 2018

1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Patates braves (amb salsa rosa)
llom a la planxa amb xampinyons i pastanaga
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Turó ja és Centre Examinador d'Oxford"

Turó, Centre Examinador d'Oxford University
projectes
06.05.2017
Turó, Centre Examinador d'Oxford University

Des d'aquest mes de maig la Universitat d'Oxford ha certificat Turó com Centre examinador de l'OTE (Oxford Test of English). Un nou pas que permet seguir avançant amb el pla multilingüe del col·legi.

La Universitat d'Oxford ha certificat Turó com Centre examinador de l'OTE (Oxford test of English). Aquest nou pas ens permet seguir avançant amb el nostre projecte multilingüe i amb la idea de que tots els alumnis que ho desitgin puguin acabar l'ESO amb una acreditació oficial de la mateixa Univerisitat d'Oxford que avali el seu nivell competencial en llengua anglesa.

L'Oxford Test of English (OTE), avalat per la Universitat d'Oxford i ja reconegut per totes les universitats de l'estat espanyol, es una prova d'evaluació externa de la més alta qualitat i fiabilitat i, per tant, un bon exponent d'aquesta gran misión que persegueix Oxford University Press. Com Centre Examinador d'Oxford, Turó passa a ser ara un actor clau del llançament de l'Oxford English Test que de ben segur tindrà un enorme èxit en els propers anys.

Tan aviat com sigui possible, es començarà a treballar en un calendari de possibles convocatòries de cara al proper curs.

Podeu trobar més informació sobre aquestes proves en aquest enllaç: proves OTE


galeria de fotos
  • Turó, Centre Examinador d'Oxford University
|