usuari 
passwd 
        

juliol 2018

1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sopa de galets
Hamburguesa de vedella amb patates fregides
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una associació amb un projecte educatiu propi"

Des d’Abidjan; allò essencial en la educació
Innovació
16.11.2014
Des d’Abidjan; allò essencial en la educació

Les darreres setmanes en Gerardo Meneses, director del col·legi, ha participat en un projecte de cooperació educativa internacional liderat per la Fundació Impuls i la Institució Familiar d’Educació (Turó) en Abidjan, Costa d’Ivori.

La petita tasca de la Institució Familiar allà ha estat durant aquets darrers anys donar suport logístic, econòmic i organitzatiu per a la construcció de dos col·legis. Fa deu anys eren sols una idea, fa cinc anys un planells i una classes iniciades en unes barraques i ara són ja dos senzills edificis on reben classes gairebé 200 alumnes.

Els col·legis Etimoé i Makoré d’Abidjan en Costa d’Ivory, reben el seu nom de dos de les espècies d’arbres de major dimensió d’aquell país. Tots dos produeixen fustes de gran qualitat i utilitat en la fusteria.

És tracta de dues escoles d’educació diferenciada fruit de la iniciativa d’un grup de pares que van crear l’ Association Familie et Education al 1989.

Una associació amb un projecte educatiu propi que entén l’educació com un ajut a extreure el millor de cadascú, a desenvolupar totes les seves capacitats. Guiar i desenvolupar – totes dues facetes- constitueixen el fonament de la tasca educativa.

Una proposta particular en Abidjan, Costa d’Ivori on allò que és essencial en educació resulta igual d’atractiu i té la mateixa solidesa que a Tarragona.

 


  • Des d’Abidjan; allò essencial en la educació
  • versio per a imprimir de Des d’Abidjan; allò essencial en la educació
galeria de fotos
  • Des d’Abidjan; allò essencial en la educació
|