usuari 
passwd 
        

juliol 2018

1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Arrossejat de peix amb sipia
Llonganissa amb salsa de tomàquet
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La trobada va ser tot un èxit"

Miquel Roca a la III Trobada d'Alumni
Alumni
24.11.2015
Miquel Roca a la III Trobada d'Alumni

El passat dimecres 19 va tenir lloc amb la presència d’unes 150 persones la III Trobada Alumni de Turó, que va comptar amb la presència del sr. Miquel Roca Junyent, advocat i exdiputat, que va parlar sobre la importància dels valors en l'educació.

El passat dimecres va tenir lloc a les instal·lcions del col·legi turó, la III trobada dels Alumni (antics alumnes) del coil·legi Turó. Després d’unes paraules del president dels Alumni, Lluís Aluja, es va presentar el sr. miquel Roca Junyent, advocat i exdiputat al Congrés dels Diputats.

El sr. Roca va fer una entretinguda xerrada que portava per títol “Sistema educatiu i valors”. En la seva xerrada, va parlar de la importància del paper dels pares i l’escola, i que el futur proper passava per tenir un sistema educatiu acompanyat de valors. Als pares, els va recomanar que no sobreprotegissin els seus fills, que deixessin que s’equivoquesssin, donat qure de l’error s’aprèn.

De la mateixa manera, va parlar dels 3 pilars fonamentals per a la formació de persones de bé i implicades en la societat del futur. Els tres pilars van ser: l’Esforç, la Il·lusió i la Responsabilitat.

Pel que fa a l’esforç va destacar que es pot néixer molt ben equipat, amb grans capacitats, però que sense esforç pots engendrar un gran fracàs. Quant a la il·lusió, que els grans descobriments, a banda de talent, esforç i treball, sempre van necessitar i necessiten d’il·lusió. I per últim, féu especial esment en la responsabilitat de l’individu.

A continuació, el sr. Joan Domingo va explicar que s’havia aconseguit, amb els diners recaptats a l’últim sopar solidari dels alumnes, donar veu a 4 nois amb paràlisi cerebral de La Muntanyeta. 2 alumnes de Batxillerat, abans de la cloenda de l’acte, van presentar el projecte solidari de Batxillerat amb la recaptació de diners per a 2 col·legis a Costa d’Ivori.

Després d’unes paraules d’agraïment derl sr. Meneses, director de Turó, al sr. Roca i als aproximadament 150 assistents, es va acabar l’acte amb un sopar al menjador de l’escola, on hi va haver moments de retrobament entre diferents antics alumnes.


galeria de fotos
  • Miquel Roca a la III Trobada d'Alumni
  • Miquel Roca a la III Trobada d'Alumni
|