usuari 
passwd 
        
CA | ES | EN
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

No val a badar! "

Instruccions per al material del curs 2015-2016
sobre nosaltres
Instruccions per al material del curs 2015-2016

Llibres, uniformes... és important organitzar-ho tot amb temps!

Com cada any, us facilitem les llistes de llibres i material per al  proper curs. Com l’any passat la llibreria concertada pel col·legi és la llibreria Empúries, del Grup Troa de Girona, telèfon 972 20 34 29.

Des del dia 6 al 31 de juliol,  podreu accedir a la web de la llibreria des de l’enllaç de Troa (pestanya comanda de text, indicar província i col·legi) i fer la reserva de llibres i material que necessiteu. La reserva es fa marcant amb una “X” els llibres i material que es necessiti per a cada alumne i curs. Us informem de que els Packs Premium de 1r a 6è de Primària s'han d'adquirir a la llibreria Empúries per tractar-se d'un material específic del col·legi, així com els quaderns a partir de 2n de Primària.

Per confirmar la reserva és necessari fer una bestreta de 50 € que us carregaran al número de compte que us demani la llibreria  i la resta de l’ import l’abonareu el dia de l’entrega  dels llibres i material. La llibreria us aplicarà un descompte del 10% en la compra dels llibres de “preu lliure” (Primària i ESO ) i material, la resta de textos només tenen permès descomptar un 5%. L’entrega dels llibres es farà a Terraferma els dies 2, 3 i 4 de setembre,  en horari de matí de 10h. a 14h. i de tarda de 17h. a 20.00 h. Amb la intenció de millorar el servei, hem assignat un dia per a cada família i el repartiment serà pel següent ordre alfabètic:  

  • Famílies amb cognom de la A a la F incloses, el dimecres dia 2.
  • Famílies amb cognom de la G a la O incloses, el dijous dia 3.
  • Famílies amb cognom de la P a la Z  incloses, el divendres dia 4.

Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la secretaria del col·legi  de 9h. a 14h.

Volem  informar-vos que  els uniformes també es vendran al col·legi Terraferma amb la mateixa organització que la venda de llibres:  mateixos dies, horari i seguint l’ordre alfabètic, (tindreu emprovadors a la vostra disposició). Aquests dies les compres d’uniformes al col·legi tindran un descompte especial. A més a més els uniformes els trobareu, durant  el curs, al mateix col·legi, amb una periodicitat mensual, els divendres de 17.00h a 18.00h. (ja rebreu el calendari a l’inici de curs). 

|