usuari 
passwd 
        

abril 2017

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 

SEGUEIX-NOS

|

FORMULARI DE RECERCA


per llegir, mirar i sentir
Hi ha tants llibres bons per a cada edat! Els professors i les professores d’Institució Familiar d’Educació n’hem fet una tria, classificada per edats, gèneres, llengües, etc. Deixa’ns que t’ajudem a trobar el llibre que estàs cercant.

NOVETATS

 • El meu germà és un superheroi

  El meu germà és un superheroi

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  David Solomons
  Estrella Polar 2017

  Luke Parker, un noi de 11 anys molt aficionat a la lectura de còmics, hagués pogut ser un superheroi com els de les historietes que tant li agraden però va perdre l'única oportunitat que se li va presentar de aconseguir-ho...Valors: Ajuda als altres. Imaginació.

   
 • Agència de detectius núm. 2. 2: El cas de l'home de negre

  Agència de detectius núm. 2. 2: El cas de l'home de negre

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Jorn Lier Horst
  La Galera 2017

  En aquest episodi, segon de la sèrie que protagonitzen, els detectius intenten esbrinar els motius pels quals un camí veïnal que porta a un casalot abandonat, apareix ple de forats, en un dels quals cau Oliver muntat en la seva bicicleta. Valors: decisió, enginy, justícia.

 • El club de les vambes vermelles. 10: Nova York, let's go

  El club de les vambes vermelles. 10: Nova York, let's go

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Ana Punset
  Montena 2017

  Les quatre amigues que formen el Club de les Vambes Vermelles a Barcelona estan molt contentes perquè totes elles han estat seleccionades en el seu col·legi per participar en un programa internacional d'intercanvi d'alumnes de Secundària. A elles els correspon passar dues setmanes en un centre escolar de Nova York. Valors: Amistat, companyonia, vèncer prejudicis racials.

 • Mondragó. 3: Dracs d'aigua

  Mondragó. 3: Dracs d'aigua

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Ana Galán
  Estrella Polar 2017

  A Samaradó, un petit poble amb dos castells, els dracs conviuen amb els humans i els permeten utilitzar-los com a muntures volants. Antón, el dragoner local, és qui decideix quin tipus de drac correspon a cada habitant i des de la infància l'hi lliura com a company. Valors: Amistat. Afecte.

 • Agencia de detectius núm. 2. 1: Un nou cas per a l'agència

  Agencia de detectius núm. 2. 1: Un nou cas per a l'agència

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Jorn Lier Horst
  La Galera 2017

  Vila Riu un poble de gairebé 1000 habitants, a la vora del Mar del Nord, compta amb dues agències de detectius, la que ha fundat un antic policia i la de Tiril i Oliver, una nena i un nen que viuen en cases contigües i són molt aficionats a investigar delictes ocorreguts en l'entorn local. Valors: Amistat. Observació.

Pàgina 1 de 519
 • 1
 • 2
 • 3
 •