usuari 
passwd 
        

març 2017

12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

FORMULARI DE RECERCA


per llegir, mirar i sentir
Hi ha tants llibres bons per a cada edat! Els professors i les professores d’Institució Familiar d’Educació n’hem fet una tria, classificada per edats, gèneres, llengües, etc. Deixa’ns que t’ajudem a trobar el llibre que estàs cercant.

NOVETATS

 • El misteri del casyell embruixat

  El misteri del casyell embruixat

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Roberto Santiago
  Cruïlla 2015

  ls nois del col·legi Soto Alt representen Espanya en la competició, que tradicionalment s'adjudica un equip escocès. L'acció descriu el desenvolupament de les proves que Pakete, el protagonista i els seus companys d'equip aconsegueixen superar amb habilitat i enginy malgrat que algunes es refereixen a pràctiques esportives en les que mai abans s'havien exercitat. Valors: companyonia.

   
 • Que bé que ens ho hem passat!

  Que bé que ens ho hem passat!

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Michael Morpurgo
  Bambú 2017

  Ho, un nen vietnamita de deu anys, adoptat per un matrimoni anglès que viu a Londres, té preocupada la seva mestra perquè mai parla. Fa correctament els seus deures i els seus exàmens escrits però ni a casa ni a classe diu ni una sola paraula.Valors: Acceptació. Justícia.

 • Antón Retaco

  Antón Retaco

  Qualitat Humanista
  Llibres
  conte

  Maria Luisa Gefaell
  Anaya 2017

  Cuento infantil, en el que se narra la infancia de un niño muy pequeño, hijo de una mujer también baja de estatura y de un forzudo, que caminaban por los pueblos haciendo funciones para divertir a la gente. Valors: Bondad, cariño.

 • La sombra del oso

  La sombra del oso

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Regina Doman
  Palabra 2017

  Original y moderna versión del cuento de los hermanos Grimm, Blanca Nieves y Rosa Roja. La acción se sitúa en Nueva York, donde dos adolescentes, Blanche y Rose, se han mudado a vivir con su madre tras la muerte de su padre. Valors: Amor. Ingenio. Lucha del bien contra el mal. Trascendencia.

 • Tombesquest III. El valle de los reyes

  Tombesquest III. El valle de los reyes

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Michael Northrop
  Puck 2016

  Los Guardianes del Amuleto, viajan al Valle de los Reyes en Egipto en busca de los Conjuros Perdidos. Cuando fueron usados por la madre de Alex para salvarle de la muerte, se abrió involuntariamente una puerta al más allá, liberando a antiguos demonios llamados Caminantes de la Muerte. Valors: Amistad. Ingenio.

Pàgina 1 de 515
 • 1
 • 2
 • 3
 •