usuari 
passwd 
        

INFANTIL, PRIMARIA, ESO, BATXILLERAT

Sopa de galets
Hamburgueses de vedella amb tomàquet amanit
Pera

LLAR

Puré de pastanaga amb porrro, filet de mero i arrós, triturat amb oliv

Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Projecte aula d'angles Hooray!
Innovació
27.02.2014
Projecte aula d'angles Hooray!

Disposem d'una aula amb un entorn preparat amb materials i eines atractives pels nens on l'anglès és l'única llengua utilitzada, aconseguint així una immersió total en l'anglès.

OBJECTIUS DEL NOSTRE PROJECTE D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA

1.- LA PARLA : propiciar el diàleg utilitzant un vocabulari senzill i significatiu en un entorn lúdic a través de temes significatius i propers als nens en un ambient relaxat i una atmosfera agradable.

2.- PARTICIPACIÓ DE LA FAMÍLIA : involucrar els pares a partir dels treballs i cançons que fem arribar a casa.

3.- AVALUACIÓ CONTINUA : per assegurar que tots els nens adquireixen el nivell necessari per entrar a 1r EPRI.

En el nostre programa d'anglès oferim als nens una àmplia varietat d'activitats en un entorn estructurat i amb gran motivació per fer-los gaudir de l'aprenentatge de l'anglès .

Aquest aprenentatge passa per tres fases : Presentar, Practicar i Produir. Presentem el tòpic amb diferents materials, practiquem en els diferents espais de l'aula i per últim són els nens els qui produeixen el que han après a través de jocs, titelles, teatre, cançons i conversa.

En el nostre programa tenim en compte l'estil d'aprenentatge dels nens, el seu desenvolupament. i la seva pròpia motivació que ve donada per un entorn còmode i agradable, com també del recolzament positiu dels pares.

La llengua s'aprèn pas a pas i des de molt petits ja que estem convençuts que poden aprendre sense cap esforç i els oferim l'oportunitat d'escoltar tots els sons i freqüències educant així la seva oïda.

A la nostra aula d'immersió anglesa els donem l'oportunitat d'aprendre del seu entorn amb els cinc sentits , basant-nos en el mètode anomenat “active learning” o “multisensorial learning”. Treballem l'anglès doncs, de manera visual, auditiva, a través del tacte, del gust, com també l'expressió corporal i el moviment. 

Sempre felicitem molt afectuosament els nens que parlen en anglès per motivar-los que continuïn esforçant-se. 


RUTINES DE CLASSE

Les nostres classes segueixen sempre la mateixa estructura:

  • Corner routine : cançó de benvinguda, calendari, el temps.

  • Presentation : presentació del vocabulari ensenyant bits d'imatge, cançons relacionades amb el tema que estem treballant, contes i jocs amb els bits.

  • The topic's bag : aquesta és la manera que tenen per poder tocar, manipular i jugar amb objectes relacionats amb el tòpic treballat i així interioritzar el vocabulari

  • Crafts : fitxa o manualitat relacionada amb el que s'està treballant.

  • Practising and producing : aquesta part està pensada perquè ara sigui el nen el que tingui l'oportunitat de produir, parlar, repetir el que anteriorment ha sentit i vist fer a la “ teacher”. Ho fan a través de titelles, teatre, diàleg per parelles...

  • Recursos multimèdia : contes a la pissarra digital.
galeria de fotos
  • Projecte aula d'angles Hooray!
  • Projecte aula d'angles Hooray!
|