usuari 
passwd 
        
CA | ES | EN
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Dissenya i programa el teu robot."

Robotix II a Montclar!
curs actual
08.10.2014
Robotix II a Montclar!

Aquest curs escolar, l'AMPA ofereix a les alumnes des de 4t de Primària fins a 2n d'ESO fer una activitat extra-escolar nova: Robotix II.

L'any passat, les alumnes de 1r a 3r de Primària van fer Robotix I i després de l'èxit i l'acceptació que va tenir el curs, aquest any s'ha decidit provar amb el nivell superior Robotix II.


L'entorn social i laboral en el qual s'integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaços d'aportar solucions innovadores als reptes d'avui.

ROBOTIX potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, que s'utilitza en països capdavanters en educació com Finlàndia, Suècia, Corea o Japó. Fomentant en els participants el talent, la comunicació, l'esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre.

Aquests tallers tenen moltes característiques que els fan extremadament atractius des de molts punts de vista i són una bona forma de transmetre a nenes i nens la passió per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les matemàtiques, i moltes altres matèries relacionades de forma transversal.

Impartits per professionals altament qualificats i certificats per Lego Education, que ofereixen un ensenyament divertit i interactiu per garantir que els nens mantinguin un òptim nivell d'atenció durant el desenvolupament de les sessions.A continuació us presentem un video de Robotix Extraescolar on explica molt be aquest projecte.


|