usuari 
passwd 
        

INFANTIL, PRIMARIA, ESO, BATXILLERAT

Sopa de galets
Hamburgueses de vedella amb tomàquet amanit
Pera

LLAR

Puré de pastanaga amb porrro, filet de mero i arrós, triturat amb oliv

Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Ser pares avui. Nous problemes i velles solucions"

Interessant conferència a Manresa
Alumnes
26.02.2014
Interessant conferència a Manresa

El passat dijous 20 de febrer a l'auditori de la Plana de l'Om (Manresa), Gregorio Luri va donar una interessant conferència sobre l'educació dels nostres fills.

El passat 20 de febrer les escoles Mestral i Montclar van organitzar una conferència a Manresa a càrrec de Gregorio Luri. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona, llicenciat també en Ciències de l'Educació, Premi Extraordinari de Llicenciatura en Ciències de l’Educació i Premi de Doctorat en Filosofia.Ha treballat com a mestre de primària, com a professor de filosofia a Batxillerat i com a professor d'universitat a la Complutense de Madrid. Ha escrit diversos llibres de temàtica filosòfica i el seu darrer llibre és: "Mejor Educados". Sé mejor padre que Homer Simpson. O dicho de otro modo, ser un buen padre no es tan difícil. Basta con un poco de sentido común.

Va donar una interessant conferència als pares i professors assistents sobre la importància de la família, l'escola i la societat per a l'educació dels nostres fills. 

galeria de fotos
  • Interessant conferència a Manresa
  • Interessant conferència a Manresa
|