usuari 
passwd 
        

INFANTIL, PRIMARIA, ESO, BATXILLERAT

Fideuà
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Poma

LLAR

Crema d'arrós amb pastanaga, tomàquet natural amb filet de limanda

Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Ser positius, fer família, donar-se i esperança, claus per passar un bon estiu familiar."

L'estiu, temps de família
06.07.2017
L'estiu, temps de família

S'acaba el primer curs d'Aude i comencen les vacances d'estiu. Però Aude no se'n va de vacances, sinó tot el contrari. Ens dóna 4 bons consells perquè aquest estiu sigui excepcional.


A: Actitud positiva. Si volem tenir un bon estiu, la nostra actitud ha de ser positiva. Hem d'encarar les coses amb optimisme i acceptar els possibles fracassos que ens trobarem pel camí. Si vols un bon estiu, no es pot ser mai pessimista. L'èxit depèn de tu.


U: Unió familiar. Buscar la unió familiar en totes les activitats. Així tots els membres de la família tant grans com petits es senten estimats i acceptats. Unió familiar en els petits moments, com poden ser: l'esmorzar, el dinar i el sopar, tenint unes sobretaules més llargues. Posar i complir encàrrecs, ja que tots a la família ens ajudem i ens necessitem uns dels altres. Buscar activitats que ens agradin a tots i tota la família hi pugui participar. En definitiva treure el millor de cadascú.


D: Donar-se. En el temps d'estiu no ens podem oblidar de donar-nos als que ens envolten. Ara ja no tenim excuses, tenim temps per poder fer el que el nostre marit i la nostra dona, els nostres fills i amics ens demanin. L'estiu és un bon moment on amb família aprenem ha donar-nos, com pot ser visitant als nostres familiars que viuen més lluny, dedicar més temps als avis i a la gent gran, és un bon moment per fer algun voluntariat amb família.


E: Esperança. No es pot perdre l'esperança. Cada mes de juny tenim propòsits i grans reptes pels dies de vacances; tenir temps per dedicar-me de forma individual a cada fill, complir un horari, posar i complir encàrrecs nous, anar a sopar o prendre un gelat amb el marit o muller, llegir una novel·la, tenir llargues tertúlies familiars, pujar algun cim, jugar aquells jocs de taula tots junts que els reis van portar al Nadal, seguir amb les pràctiques de pietat, fer esport amb família. Si algun dia no surt el que teníem planificat no podem perdre l'esperança. L'endemà serà millor i sinó demà passat. 


Bon estiu!|