usuari 
passwd 
        

PRIMARIA, ESO, BATXILLERAT

Crema de carbassó
Hamburguesa amb ceba confitada i amanida
Taronja

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Diumenge 22 d'octubre a Igualada"

39ª Cursa Popular d'Igualada
22.10.2017
> diumenge 22 de octubre
39ª Cursa Popular d'Igualada

Des de l'AMPA us volem recordar que el proper diumenge 22 d'octubre se celebrarà la 39ª edició de la CURSA POPULAR D'IGUALADA que organitza el Consell Esportiu de l'Anoia amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada.

Us animem a que hi participeu ja que considerem que és una molt bona oportunitat de practicar l'esport i de realitzar una trobada familiar fora de l'àmbit escolar.

Aquesta any, com a novetat, la sortida i l' arribada de la CURSA POPULAR serà des del Parc Central, situat a l'Avinguda Catalunya.

A continuació us expliquem com s'han de fer les inscripcions:

- Les inscripcions s'han de fer des de casa, no es poden fer a l'escola.

- La web per fer les inscripcions és http://www.ceanoia.cat/noticia/39a.-cursa-popular-digualada/1172

- Hi ha dos recorreguts a escollir: Recorregut A de 5km i la inscripció s'ha de fer a través del web. Recorregut B de 1'9km i l'inscripció es farà el mateix dia 22 al punt de sortida.

- Des d'aquesta web cliqueu sobre l'enllaç que trobareu a la part inferior i podreu realitzar l'inscripció al recorregut A com també trobareu més informació del vostre interès.

Des de l'AMPA de l'escola també us volem recordar que un cop finalitzada la Cursa Popular esteu tots convidats a l'aperitiu que organitzarem per a totes les famílies.

Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en dirigir-vos a la secretaria de l'escola.


|