usuari 
passwd 
        
 

SIGUENOS

|

INSTITUCIÓ

Les classes començaran el proper divendres 11 de setembre"

Nou curs, nous projectes, noves il·lusions
alumnos
09.09.2015
Nou curs, nous projectes, noves il·lusions

Tota etapa que comença -i un nou curs ho és- té l'ingredient de la il·lusió, l'esperança de canviar per a millorar, per a madurar, per a fer realitat projectes. Cobrir noves metes, ser feliços, ser millors. Segons les edats i les etapes educatives els objectius seran diferents. Ensenyar-los a ser responsables, combinar constància i esforç, normes clares d'estudi i comportament (poques i ben definides)...

S'ha acabat l'estiu, encara que els alumnes tenen uns dies més abans de començar les classes. Enrera queden les vacances: la platja, la muntanya, els viatges... Ja queda menys per el primer dia, el 14, amb la mateixa sensació: cares noves, estris per estrenar i un munt de bons propòsits per a procurar que aquest sigui un curs sensacional.

Des dels alumnes més petits fins els més grans tots arribaran a l'escola somrients i amb les butxaques ben plenes d'il·lusions. El fet de retrobar-se amb els companys i les companyes potser els hi farà estar a tots un xic nerviosos, però molt feliços i amb moltes ganes d'afrontar el nou curs acadèmic. Esperem que aquesta il·lusió es converteixi en un gran desig d'aprendre. Pares, professors i alumnes comencem un nou curs escolar amb moltes ganes. Molta sort!


|