usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

FORMULARI DE RECERCA


per llegir, mirar i sentir
Hi ha tants llibres bons per a cada edat! Els professors i les professores d’Institució Familiar d’Educació n’hem fet una tria, classificada per edats, gèneres, llengües, etc. Deixa’ns que t’ajudem a trobar el llibre que estàs cercant.

NOVETATS

 • Mi hermano persigue dinosaurios

  Mi hermano persigue dinosaurios

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Giacomo Mazzariol
  Nube de tinta 2017

  Cuando Giacomo tiene cinco años y dos hermanas que le sitúan claramente en desventaja numérica, sus padres les anuncian la feliz noticia de que van a tener un hermano. La vida resulta en ese momento maravillosa y más cuando llenos de ilusión les dicen que será un niño especial. En la mente del pequeño Giacomo la imagen de un hermanito especial se presenta como un superhéroe con poderes que harán de ellos dos seres invencibles. Valores: respeto a la diversidad, familia, perdón, comprensión, respeto.

   
 • A la recerca dels tresors perduts: el jardí d'alabastre

  A la recerca dels tresors perduts: el jardí d'alabastre

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Tea Stilton
  Estrella Polar 2017

  Les cinc integrants del Club de Tea es troben a Escòcia passant dues setmanes de vacances quan, a causa d'un xàfec que les sorprèn en ple pícnic, es refugien a casa d'una dona gran que les acull amablement. L'endemà, en anar a tornar-li la roba seca que els va prestar en lloc de la seva, xopa, es troben que la casa ha estat assaltada per uns lladres. Valors: Amistat, autenticitat, esforç personal, treball en equip.

 • Secret Kingdom. 25: Ales de diamant

  Secret Kingdom. 25: Ales de diamant

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Rosie Banks
  La Galera 2017

  El Regne Secret ha estat conquerit per la malvada reina Malícia que ha tancat el seu bondadós germà, el rei Fèlix, en una de les masmorres del Castell del Tro. Per convertir-se en la sobirana ha d'aconseguir les quatre gemmes amagades a l'interior de la corona del rei Félix. Valors: Ajuda als altres, generositat, imaginació.

 • El gabinet dels objectes perduts

  El gabinet dels objectes perduts

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  James R. Hannibal
  La Galera 2017

  Novel·la d'aventures i fantasia, ambientada a Londres i protagonitzada per Jack, un noi de tretze anys posseïdor d'un singular talent per trobar objectes perduts, especialment artefactes misteriosos que no veuen les persones normals. Valors: Família, decisió, curiositat.

 • Les 13 espases. 4: El secret del llop

  Les 13 espases. 4: El secret del llop

  Qualitat Humanista
  Llibres
  novel·la

  Geronimo Stilton
  Estrella Polar 2017

  Descriu la batalla final lliurada per salvar el Regne de la Fantasia dels atacs del Mal, encarnat en Halog, el drac negre. Els quatre aprenents de l'Acadèmia de Màgia, Aldar, Ondine, Dran i Lune, que protagonitzen la sèrie, es dirigeixen a la Torre de Gel, situada al gèlid nord, on feia molts segles, es guardaven les dues últimes espases amb què es podria reconstruir el Mirall de la Foscor, a l'interior del qual haurien de romandre presoneres les sinistres forces malèfiques que desitjaven acabar amb el món de la Fantasia i el Bé. Valors: Justicia, lucha del bien contra el mal, valentía.

Pàgina 1 de 521
 • 1
 • 2
 • 3
 •