usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

No només cal plantar arrels sinó donar ALES! "

Converses sobre pedagogia amb el Sr. Ferran Ruiz Tarragó
Pares
21.04.2013
Converses sobre pedagogia amb el Sr. Ferran Ruiz Tarragó

Avui, dijous 18, un grup de mestres de Les Alzines hem tingut el plaer i l’honor de passar una estona amb el senyor Ferran Ruiz Tarragó, president del Consell Escolar de Catalunya.

Hem tingut l’oportunitat d’escoltar una persona amb una gran experiència en el món educatiu i en disseny de models pedagògics.

En la interessant conferència ens ha exposat el panorama del moment de transició que vivim respecte el model pedagògic que tradicionalment hem utilitzat les societats avançades envers els models que es veuen com a tendència dins de la societat del coneixement, amb les oportunitats que les noves tecnologies ens ofereixen.

La xerrada no només ha estat interessant per les propostes innovadores que hem pogut comentar en un escenari de proximitat respecte el ponent que ens ha visitat; sinó per constatar que les metodologies i les innovacions que apliquem a Les Alzines van en la direcció correcta com a escola capdavantera que sempre volem ser.

També hem pogut compartir idees innovadores que poden suposar oportunitats en el nostre model educatiu i que sense cap mena de dubte ens permetran educar les nostres alumnes amb tota la preparació humana i formativa com a persones i professionals de futur.


Tal i com ha dit el senyor Ferran Ruiz Tarragó no només cal plantar arrels sinó donar ALES!

|